Iată 7 FRAZE pe care soțul tău nu ar vrea să i le spui.

Ce fraze nu ar vrea să audă bărbații de la soțiile lor iubite sau deja neiubite?

Aceste 7 FRAZE cu siguranță nu ar vrea să le audă.

1.”Trebuie să vorbim, imediat!”

Această frază este deosebit de enervantă atunci când bărbatul este obosit după o zi grea de muncă. Serios, chiar acum?

Orice conversație va fi mai productivă atunci când ambii veți fi pregătiți să vorbiți. De aceea, este mai bine să nu utilizezi astfel de fraze. Atunci când ambii veți fi calmi, apropie-te de el și începe discuția.

2. ”Fostul meu partener…”

Nu contează dacă vei spune lucruri bune sau rele despre fostul partener. După ce ai rostit cuvântul ”fostul”, bărbatul nu mai ascultă nimic, el încearcă să potolească ”animalul” din interiorul său, pentru că în acest moment sentimentul de gelozie apare chiar și la bărbații care nu sunt deloc geloși.

3. ”Ar fi fost mai bine dacă îmi dăruiai bani…”

Poți să-ți exprimi nemulțumirea față de cadoul lui, însă nu cu voce tare. Și chiar mai bine ar fi să taci. Pentru că în cele din urmă este importantă atenția, nu obiectul dăruit. Dacă bărbatul nu poate alege darurile pe care ți le dorești, fii mai înțeleaptă și ajută-l să ajungă la alegerea potrivită.

4. ”Te urăsc atunci când îți arunci șosetele peste tot”

Îl poți urî cât vrei, însă bărbații nu au nevoie de critică, ci de o sugestie și de laudă.

În cazul ciorapilor aruncați, îi poți spune: “Mă bucur când pui lucrurile murdare în coș. Îmi economisește timpul pentru curățenie și spălare! ”

5. ”Ai nevoie doar de un singur lucru…”

Crede-mă, el nu au nevoie doar de un singur lucru. Bărbații au nevoie de multe lucruri, însă intimitatea – este o parte integrantă a vieții masculine. Iar dacă tu nu-ți dorești, ar trebui să te gândești de ce și să nu dai vina pe partenerul tău pentru motive egoiste.

6. “Îți amintești cum ai uitat să mă feliciți?”

Cel mai rău lucru pe care îl poți face – să-i reamintești “greșelile” pe care le-a comis. Oare într-adevăr este atât de serios încât nu l-ai putut ierta sau doar ai găsit “pârghia de control” și îl manipulezi cu această greșeală?

7. ”Soțul Mariei i-a dăruit…”

Dacă ai decis să-l compari cu alți bărbați, mergi până la sfârșit. ”…și Maria nu este ca mine, cel puțin nu-și compară bărbatul cu ceilalți.” Dacă vrei să-i ceri un cadou, fă-o corect, fără să-i rănești ego-ul masculin.