Iată ce îi răspunzi unui om nepoliticos. Aceste 7 fraze îl vor dezarma complet!

Oamenii nepoliticoși înțeleg cel mai bine atunci când vorbești în limba lor. Cum poți să-i răspunzi unui om nepoliticos fără să te cobori la nivelul lui? Spune-i:

1. “Mulțumesc!”

Recunoștința – este cea mai efectivă armă. O astfel de abordare descurajează și dezarmează “inamicul”. Din păcate, asupra unora acest lucru funcționează invers: el va încerca să găsească cuvinte mai tăioase, pentru a te răni cu siguranță.

2. “Ce vrei?”

Omul este nepoliticos cu tine? Întreabă-l direct ce vrea să obțină. Cel mai probabil asta îți va oferi o pauză pentru a scăpa de conflict. Această întrebare te ”trezește”, pentru că uneori pot fi nepoliticoși nu numai mitocanii, ci oamenii adecvați, dar nervoși.

3. “Aproape că m-am supărat pe tine!”

Pune cât mai mult dispreț și sarcasm în aceste cuvinte. Asta îl va face să înțeleagă că s-a ”chinuit” în fața ta în zadar.

4. “Repetă, ce ai spus? Nu am auzit bine.”

O altă opțiune de a-l dezarma. În același timp, pe față arată-ți interesul sincer și bunătatea. O astfel de reacție face omul furios, dar puțin probabil va continua să te rănească.

5. “Cu ce scop faci asta?”

Arată că ai înțeles intenția lui rea. Cu această frază îi dai de înțeles că i-ai recunoscut perfect intențiile, dar ești indiferent față de ele. Doar ești curios să afli motivul. De regulă, acești oameni nu au motive evidente pentru răutate, ei pur și simplu trăiesc cu asta, le place să scoată oamenii din fire. Astfel își simt superioritatea.

6. “Aveam o părere mai bună despre tine!”

Oricine dintre noi, în adâncul sufletului vrea să fie privit și admirat. Fă-i o evaluare negativă a comportamentului și el se va gândi serios la ceea ce face.

7. “Îmi pare rău, dar părerea ta nu mă interesează!”

Și nu-ți fie frică să-l rănești în schimb, pentru că el o face la fel de conștient ca și tine. Bineînțeles, dacă este o persoană apropiată pe care nu vrei să o rănești, poți fi mai blând, dar păstrează sensul frazei.