6 Fraze Dure, dar adevărate pe care femeia ar vrea să i le spună bărbatului său!

Se crede că femeile au tendința să vorbească despre ceea ce le îngrijorează, de a nu ține supărările în sine, dar acest lucru nu întotdeauna este adevărat. În multe cazuri femeile nu au curaj să spună unele lucruri dure, dar adevărate. Iată lista “cuvintelor nespuse.”

1”Sunt femeie, nu mașina de spălat vase”

Într-o zi, practic, fiecare femeie vrea să spună această frază. Dragi bărbați, aveți grijă de femeile voastre. Treburile casnice le fură mult timp și energie, cel puțin uneori deserviți-vă singuri: cumva ați făcut asta înainte de a vă căsători.

2.”Cine este ea?!”

Nu întotdeauna femeia poate adresa direct această întrebare, iar bărbatul preferă să nu spună cine este cea care tocmai l-a salutat. Dacă nu ai nimic de ascuns, atunci este mai bine să spui cum o cheamă pe prietena ta și ce rol are ea în viața ta. În caz contrar – femeia va inventa totul singură și va fi doar mai rău.

3. ”Fii de partea mea!”

Bărbații adesea sunt între două focuri: mama și soția. Cu toată dragostea și respectul față de mame, dragi bărbați, nu uitați cel puțin ocazional să luați partea femeii iubite. În cele din urmă, trăiți cu ea, nu cu mama.

4. “Tu trebuie să muncești și să aduci bani în casă!”

Nu, aceasta nu este lăcomie, ci o atitudine normală a femeii față de viață. Dacă ești bărbat, ești capul familiei, atunci ești responsabil pentru bunăstarea financiară. Femeia este aproape de bărbat pentru a-l ajuta, a-l sprijini, dar nu pentru a munci la egalitate sau chiar mai mult decât el.

5.”Nu mi-a plăcut.”

Bărbații percep foarte dureros faptul că femeia a rămas nesatisfăcută în sfera intimă. De regulă, dacă o soție disperată găsește puterea să inițieze acest subiect delicat, atunci se confruntă cu o confuzie totală și de multe ori primește și reproșuri la adresa ei. Trebuie să negociați și în aceste chestiuni, atunci toată lumea va fi fericită. Nu există femei ”reci”, nu uitați asta.

6. ”Începe cu tine!”

Adesea, bărbatul îi reproșează femeii despre kilogramele în plus sau obiceiurile schimbate. În fiecare situație merită să începi cu tine. Dacă vezi în oglindă un Apollo, nu înseamnă că și soția ta crede că arăți ca un Zeu. Deși, dacă îți razi barba și arunci acest tricou vechi…