5 motive pentru care franțuzoaicele atrag toate privirile, chiar dacă nu au un aspect ideal.

De ce franțuzoaicele, nemțoaicele, italiencele și alte femei din țările europene atrag toate privirile, chiar dacă nu au un aspect ideal? Există cel puțin 5 motive pentru asta:

1. Sunt încrezătoare

Printre femeile europene cu greu vei găsi una care începe ziua privindu-și imperfecțiunile în oglindă și de zece ori pe zi își face griji pentru kilogramele în plus. Ele știu că nu sunt perfecte, pentru că perfecțiunea nu există. Și mai știu că lungimea picioarelor și cifra de pe cântar nu le caracterizează ca persoane.

2. Nu așteaptă atenția bărbaților

Paradoxal, însă femeile din Europa nu aleargă după atenția bărbaților, dar o primesc din plin. În modelul lor de educație nu există “concentrarea pe bărbați”. Energia și atenția lor este îndreptată “în interior”, ceea ce dă rezultate extraordinare: din iubirea de sine se formează iubirea femeii pentru lume și a lumii pentru ea.

3. Nu-și fac griji din cauza imperfecțiunilor.

Femeile din țările europene trăiesc ușor și firesc cu imperfecțiunile lor, uneori evidente. Ele nu-și acoperă obrajii rotunzi cu părul, nu-și acoperă dinții strâmbi cu palma. Se acceptă așa cum sunt și nu încearcă să pară diferit de ceea ce sunt. Și acesta este farmecul lor.

4. Ele prețuiesc individualitatea

Cultul individualității înflorește în cultura europeană. Femeile, în primul rând, apreciază acele trăsături care le deosebesc de ceilalți: fie că e vorba de culoarea pielii moștenită de la un bunic imigrant, textura părului transmisă de la mamă sau ridurile care le amintesc de emoțiile trăite. Fetele nu se grăbesc să-și “schimbe” nasul sau buzele și nu încearcă să se apropie de idealul de frumusețe general acceptat.

5. Confortul personal este o prioritate pentru ele

Femeile din țările europene nu merg la cumpărături în pantofi cu toc și nu îmbracă rochii s*exy, în speranța că vor întâlni bărbatul ”la care visează”. Ele știu că bărbatul se va uita chiar și dacă vor fi în blugi și adidași confortabili. Acest lucru nu înseamnă că poartă doar tricouri rupte. Sunt îngrijite, dar nu exagerat de feminine. Se îmbracă astfel încât să se simtă confortabil: în texturi moi și țesături naturale.

Luați exemplu!