Vreau ca fiul meu să devină un Bărbat Adevărat. De aceea, voi face aceste lucruri…

Sunt mamă, dar sunt și femeie. Prima femeie din viața lui. În continuare, cu celelalte femei va fi la fel cum e cu mine. Întotdeauna îmi amintesc acest lucru. Chiar și acum, când este mic. Mai târziu va face așa cum a învățat. Așa cum l-am învățat.

Vreau ca fiul meu să devină un bărbat adevărat. De aceea, nu voi alerga imediat să-i aduc sucul pe care l-a cerut. ”Ridică-te, i-ați privirea de la joc și mergi singur.” Bărbatul ar trebui să fie independent.

Nu-i voi da mâncarea din farfuria mea, el are farfuria sa și trebuie să se gândească la faptul că și mama vrea să mănânce. Bărbatul trebui să știe că nevoile sale nu sunt prioritare, trebuie să țină cont și de interesele altora.

Nu-i voi da ultima bucată de ciocolată, pentru că mai sunt eu și sora. Chiar și câte o bucățică, dar toți vor gusta din această ciocolată. Bărbatul ar trebui să aibă grijă de cei dragi.

Nu voi strânge jucăriile după el, chiar dacă va face un spectacol cu ​​lacrimi. Nu mă grăbesc, o să aștept. Bărbatul ar trebui să facă lucrurile singur până la capăt

Nu-i voi cumpăra o bomboană mare în magazin, chiar dacă va aduna în jurul lui cel mai mare public. Bomboana este o răsplată. Bărbatul ar trebui să știe că pentru comportamentul urât recompensă nu se oferă.

Îi voi asculta supărarea și îi voi explica esența celor întâmplate, dacă a luat jucăria altui copil și a fost pedepsit pentru asta. El trebuie să înțeleagă că fiecare acțiune are consecințe. Bărbatul ar trebui să fie responsabil.

Îl voi învăța să se schimbe și să negocieze. El trebuie să fie pregătit pentru orice înfrângere. Bărbatul devine puternic, depășind înfrângerea.

Voi striga și mă voi supăra dacă îmi va încălca limitele personale. Bărbatul trebuie să înțeleagă că există spațiul altei persoane și el nu poate fi încălcat. 

Îmi va fi milă de el când va cădea și se va lovi. Îl voi îmbrățișa și îl voi săruta. Pentru că, nu e o rușine să plângi atunci când te doare. Bărbatul trebuie să-și poată exprima emoțiile.

Îl voi trata de boli, îl voi învăța, dezvolta, ajuta, asculta, voi avea grijă de el, voi manifesta căldură și tandrețe, îl voi săruta mult, îl voi îmbrățișa. El trebuie să învețe că cei apropiați sunt aproape. Bărbatul trebuie să poată iubi.

Voi face totul pentru el. Tot ce va fi posibil. Dar niciodată nu voi uita de mine. Vreau să știe: că nimeni nu ar trebui să-și dedice viața pentru el.

Tocmai pentru că îl iubesc, fiul meu va crește un bărbat adevărat.