Omul nu poate fi mereu ocupat. Totul depinde de locul pe care îl ocupi în viața lui.

Omul nu poate fi mereu ocupat. Totul depinde de locul pe care îl ocupi în viața lui. E vorba de priorități.

Atunci când cineva îți spune că nu are timp pentru tine, nu este adevărat. Are timp, doar că nu vrea să-l piardă cu tine. NU uita acest lucru. Oamenii întotdeauna găsesc timp pentru cele mai importante lucruri/oameni din viața lor. Și sunt întotdeauna sunt gata să sacrifice ceea ce nu este important. Totul este simplu. Atunci când cineva îți spune: “Iartă-mă, nu am timp, sunt prea ocupat”, atunci el îți spune și: “Nu ești destul de important pentru mine să găsesc timp pentru tine”.

Să știi că timpul – este cel mai valoros lucru pe care îl poți da sau primi. Timpul – este singurul lucru care nu poate fi cumpărat, extins sau schimbat. În viață ni se dă o anumită perioadă de timp și trebuie să profităm cât mai mult de ea. Iată de ce nu vrem să ne pierdem timpul cu ceea ce nu ne interesează.

Atunci când te îndrăgostești de cineva și începeți să vă întâlniți, ambii faceți niște compromisuri. Începeți să găsiți timp unul pentru celălalt. Când ești într-o relație, timpul tău nu mai este complet al tău. Trebuie să-l împarți cu cealaltă persoană. Și viitorul trebuie să-l planifici ținând cont de relația ta. Însă, când doi oameni sunt îndrăgostiți, pentru ei asta nu este o problemă. Este chiar o bucurie.

Când te îndrăgostești, ești gata să-i oferi acelei persoane tot timpul tău. Ești gata să renunți la tot și să fugi la el, dacă are nevoie de ajutor. Pentru că datorită timpului petrecut împreună, se crează conexiunea emoțională care consolidează relația. Timpul pe care îl investești în iubire este direct proporțional cu puterea relației voastre.

Dacă, însă, omul nu are niciodată timp pentru tine, ai un motiv serios de îngrijorare. Dacă îți spune că e prea ocupat, înseamnă că are lucruri mai importante decât tine. Înseamnă că nu ești pe primul loc în lista priorităților sale.

Desigur, trebuie să respecți libertatea și spațiul partenerului. Dar relația va fi mai puternică dacă ambii parteneri își vor folosi libertatea, alegând să-și petreacă timpul împreună. Relațiile necesită mult timp, eforturi și dedicare.

Deci, dacă simți că nu-ți ajunge timp cu partenerul tău, nu-ți fie teamă să vorbești despre asta. Nu-ți fie teamă să ceri mai mult timp și atenție. Nu-ți fie teamă să-l rogi să te facă prioritatea lui.