Iată ce fac femeile pentru a testa bărbații dacă sunt zgârciți

Există numeroase legende despre cât de zgârciți pot fi bărbații și, din păcate, unele dintre ele se bazează pe fapte reale. Să întâlnești un astfel de bărbat – este cea mai mare frică a femeilor. De aceea, o verificare preliminară a partenerului la cât este de zgârcit – este o condiție obligatorie.

Cum fac femeile asta?

1. În primul rând se uită cum tratează banii.

De exemplu, dacă este mereu în căutarea promoțiilor și reducerilor, atunci când cumpără anumite bunuri și dacă e fericit de cumpărăturile făcute. Sau de exemplu, dacă cere de la iubita lui mărunțiș în transportul public, sub pretextul că nu vrea să ”schimbe” o bancnotă mare. Și nu vă mirați, astfel de bărbați există foarte mulți.

2. Femeile memorează tot ce spune bărbatul.

Este suficient să menționeze de mai multe ori despre cadourile pe care le-a făcut cuiva și acest lucru va fi considerat ca zgârcenie. Scoaterea în evidență a propriei generozități și a sufletului mare – este caracteristic bărbaților zgârciți, iar femeile știu despre asta.

3. Femeia va acorda atenție modului în care bărbatul se comportă în cafenele, restaurante.

Dacă se oferă să plătească pentru ea sau face asta în tăcere. Lasă bacșiș chelnerului, numără pozițiile din cec.

Dacă bărbatul nu invită femeia nicăieri și doar îi propune să se plimbe pe stradă (în ciuda frigului), atunci femeia se dezamăgește rapid de admiratorul ei. Astăzi multe femei sunt suficient de independente pentru a-și cumpăra o ceașcă de cafea și a sta într-o atmosferă plăcută, decât să înghețe în stradă cu scopul de a economisi.

4. O metodă actuală de verificare ar fi să meargă cu bărbatul la cumpărături, să admire niște suveniruri…

Ceva mărunt, un lucru neînsemnat…. De obicei, bărbații zgârciți tratează acest lucru agresiv. Sunt agitați de faptul că femeia visează să cheltuie bani pentru un lucru inutil.

5. Un alt mod de testare – sunt plimbările pe lângă tarabele de flori.

Dacă ea spune că iubește florile, iar el nu reacționează, atunci femeia are cel mult două zile să tragă o concluzie finală despre acest bărbat. Dacă nu-i face surpriza imediat, îl poate ierta: poate că nu avea bani cu sine. Însă dacă și în continuare nu are destui bani cel puțin pentru un trandafir, atunci femeia nu va dori nimic cu un astfel de “admirator”.