7 motive pentru care Bărbații Alfa nu mai sunt în topul preferințelor femeilor

Femeile se schimbă și odată cu ele se schimbă și imaginea “masculului alfa”. Astăzi, un astfel de bărbat, pentru multe femei nu mai este deloc atractiv și există o explicație rezonabilă pentru asta:

1. La modă sunt masculii-Omega.

Alpha este prima literă a alfabetului grecesc, omega este ultima. Primii își pun bărbăția și pe ei înșiși pe primul loc. Ei sunt prea încrezători și uneori chiar aroganți. Bărbații de tip – Omega sunt mai casnici, mai calmi, valorile lor de bază în viață sunt familia și copii.

2. De-a lungul secolelor imaginea masculului-alfa s-a schimbat.

De la cavaler la bancher. Astăzi, femeile sunt atât de puternice încât forța fizică masculină nu le mai atrage așa, pur și simplu. În ceea ce privește portofelul gros, acesta nu-i garantează bărbatului succes în fața femeilor. Femeile au învățat să câștige bani. De aceea, bărbații-alfa au încetat să mai fie în vârful clasamentului.

3. Popularitatea masculilor-alfa este în scădere și datorită răspândirii orientării s*xuale netradiționale a femeilor.

În acest sens, putem închide ochii la nesfârșit, dar faptul rămâne fapt.

4. Femeile au devenit mai inteligente

Femeia de astăzi înțelege în mod clar ce vrea de la bărbat, și cu siguranță nu vrea o relație deschisă pe care o poate oferi bărbatul-alfa. Din păcate, dar acești bărbați nu sunt interesați să-și creeze o familie, să aibă copii, pentru ei altceva este important. Și nici măcar nu este vorba despre “intimitate”, ci de ceea ce le oferă fiecare victorie. Femeile de astăzi nu mai permit acestor bărbați să se afirme din contul lor.

5. Femeile pun copiii în centrul vieții lor 

Femeile văd în masculii-alfa niște bărbați adulți, realizați, de aceea îi plac. Dar, în rol de soți, preferă să-i aleagă pe cei mai slabi. Acest lucru se bazează inclusiv și pe instinctul matern, și pe faptul că se poate comunica mai ușor cu acești bărbați, în viața cotidiană e mult mai ușor cu ei, decât cu cei încrezuți și adesea narcisiști.

6. Totul la un moment dat iese din modă

Dar, nu există nicio garanție că peste câteva decenii bărbații-alfa vor fi din nou în topul preferințelor femeilor.

7. Popularitatea acestui tip de bărbați depinde și de vârstă.

De cele mai multe ori, alesele lor sunt fete tinere, întrucât cele experimentate și înțelepte nu mai pot fi “cumpărate” cu ajutorul mușchilor sau pentru că el este sufletul companiei. Femeile adulte și experimentate au nevoie de alți bărbați, de cei cu care se simt liniștit și în siguranță.