5 motive pentru care bărbații dispar din relație fără nicio explicație

Uneori, bărbații comit un astfel de ”păcat”: dispar pur și simplu din viața “iubitei” lor, fără nicio explicație.

De ce acționează astfel?

1. Pentru că nu iubesc discuțiile serioase

În majoritatea cazurilor, orice conversație serioasă cu femeia/fata se încheie cu lacrimi în ochi și cu încercarea de a-l “întoarce”. Nu că s-ar îndoi de decizia sa, însă el preferă să nu-și piardă nervii pe certuri.

De fapt, și femeia care nu intenționează să continue relația, acționează la fel. Femeia se ceartă și încearcă să găsească un compromis doar cu cel cu care vrea să mențină relația. Prin urmare, acest motiv ar trebui să fie destul de ușor de înțeles de către femei.

2. Bărbatul nu știe cum să-și explice plecarea, chiar dacă are motive întemeiate.

Cum să se exprime, pentru a nu arăta ca un răufăcător. Cum să-i spună că are alta? Acest lucru nu înfrumusețează niciun bărbat. Cum să-i spună că a obosit de isteriile și scandalurile ei? Să-i spună că nu este o gospodină bună sau că nu-l satisface în pat?

Astfel ea, îi va promite că totul se va schimba și lui nu-i rămâne decât să o creadă și să continue relația în care nu vrea să fie.

3. Uneori, nici ei înșiși nu pot explica de ce încheie relația

Pur și simplu nu au suficiente cuvinte, pentru a exprima asta corect. Într-o zi le apare un sentiment persistent că este momentul să încheie relația odată pentru totdeauna.

4. Bărbații se tem de lacrimile femeii și singura opțiune de a nu le vedea este sa plece în tăcere și sa nu reacționeze la încercările ei  de a afla totul.

A doua opțiune – ar fi să rămână, ceea ce înseamnă că într-o oarecare măsură el are un caracter slab. Deciziile bărbatului trebuie să fie ferme.

5. Deseori bărbații au nevoie de o pauză în relație pentru a stabili această distanță, a lua o “gură de aer proaspăt” și a se gândi bine. 

Uneori, distanța îi ajută să înțeleagă dacă au nevoie de această femeie, dacă sentimentele sunt încă vii, iar asta le dă putere să “lucreze” în continuare pentru binele relației.