Bărbatul tace? Iată ce poate însemna TĂCEREA lui!

Tăcerea – este un semn de consimțământ sau în cazul bărbaților această regulă nu funcționează? Ce înseamnă tăcerea masculină?

1. Tace – pentru că se gândește la ceva…

Uneori, bărbatul tace și privește într-un punct, nu reacționează la cei din jurul lui, din simplu motiv că se gândește. Nu numai bărbații sunt predispuși la asta, deci nu este nimic ieșit din comun.

2. Are dispoziție proastă și nu vrea să vorbească în acest moment.

În acest sens, psihologia femeilor și bărbaților este diferită. El are nevoie de liniște, iar ea de cel care să o asculte. Obiectivul în acest caz este același – ambii se calmează, ea prin discuțiile de suflet , el – în tăcerea lui singuratică.

3. Este obosit

Chiar și în zilele noastre, când omenirea a inventat mii de gadget-uri și alte dispozitive care ne simplifică viața, de asemenea putem obosi. Chiar și lucrând în birou la calculator.

Dacă bărbatul a venit acasă de la serviciu, și-a aruncat sacoul și a căzut pe canapea, înseamnă că a avut o zi grea, probabil cu mulți nervi. Uneori din cauza tensiunii nervoase obosești chiar mai mult decât din cauza muncii fizice.

4. Are o astfel de educație

El a avut ca exemplu părinții care își rezolvau problemele în liniște, fără prea multă vorbă. Există posibilitatea ca el să utilizeze modelul de comportament parental și în relația sa.  Părinții și-au arătat puțin emoțiile și el a crescut la fel.

5. Nu te ia în serios

Din păcate, dar se întâmplă și asta. Dacă femeia pentru bărbat nu este decât o ”piesă de mobilier”, atunci el nu va auzi nimic din ceea ce-i spune ea.

6. Poate că tăcerea lui este o încercare de a scăpa de conflict.

Probabil că anticipează această furtună și încearcă să se retragă. Și nu e un lucru atât de rău că partenerul tace și nu-ți răspunde la fel.

7. Are probleme …

… în care nu intenționează să te implice, pentru că nu-l vei putea ajuta.

8. Tace – pentru că se uită la meciul de fotbal/box/hochei

Și ar fi mai bine să taci și să te îndepărtezi de la ecran la o distanță sigură.

9. Tăcerea – este uneori un semn de aprobare.

Bărbații trăiesc după principiul: ”Îți voi spune dacă ceva nu va fi în regulă.” Ceea ce înseamnă că atunci când tace, totul îi convine.

10. Există o înțelepciune populară: ”Căsătorește-te cu femeia alături de care îți este plăcut chiar și atunci când taci.”

Poate că el s-a căsătorit cu această femeie și se bucură de victoria sa toată viața!