7 Motive pentru care femeia nu este obligată să lucreze!

O bună parte dintre femei sunt convinse că au obligația să contribuie la bugetul familiei, iar altă parte – cred că bărbatul este obligat să întrețină familia.

Există 7 motive pentru care femeile și-ar putea permite să nu lucreze deloc.

1.Pentru că bărbatul este obligat să întrețină familia

Este ceea ce s-a transmis din timpuri străvechi și așa ar trebui să rămână în continuare, în caz contrar se pierde sensul și conceptul ”s*xului puternic”.

Însă obligația femeii este să-și ajute soțul, să-l inspire, să fie un sprijin pentru el, iar dacă muncește pentru că asta îi aduce plăcere și în același timp contribuie la bugetul familiei, acest lucru este normal. Nu este normal atunci când femeia lucrează din greu, iar bărbatul se odihnește pe canapea în fața televizorului.

2. Pentru că femeia trebuie să educe copiii

Nimeni nu va face acest lucru mai bine decât femeia. Schimbarea rolurilor în acest caz, atunci când bărbatul are grijă de copil, iar femeia continuă să muncească după nașterea lui – afectează negativ psihicul copilului, el de la început primește idei greșite despre modul de viață.

3. Pentru a munci și a obține succes femeia trebuie să-și dezvolte calitățile de lider.

Acest lucru îi afectează negativ caracterul. Fiind puternică, femeia nu mai simte nevoia să aibă un bărbat alături. De regulă, dacă ea face progrese în carieră, atunci în familie lucrurile nu stau atât de bine.

4. Ea nu este obligată să lucreze, pentru că trebuie să rămână atractivă și dorită de bărbatul ei, atât la vârsta de 25 de ani, cât și la 45 de ani.

Din păcate, femeia care muncește din greu, are foarte puțin timp pentru sine, iar pentru propria sănătate – și mai puțin. Rezultatul aici este evident, nu-i așa?

5. Dacă femeia muncește, îi rămâne foarte puțin timp pentru familie, soț și casă.

Iar asta neapărat afectează relația, din simplu motiv că bărbații sunt convinși că femeia trebuie să reușească totul.

6. Atunci când bărbatul lucrează, iar femeia are grijă de gospodărie – există o atmosferă mai caldă în casă.

Cel puțin pentru faptul că nimeni nu o enervează la locul de muncă și ea se irită mai puțin.

7. Femeia are dreptul să nu lucreze, pentru că este Femeie!

S*xul slab, ființă frumoasă, soție, mamă, gospodină. Ea are deja destule roluri sociale, de regulă, mai multe decât bărbatul mediocru – locuitorul unui apartament confortabil în oraș.