7 DIFERENȚE dintre femeia fericită și cea nemulțumită de viață

Cum poți distinge o femeie fericită și armonioasă de cea care este ”mereu obosită” de muncă, de casă și de viață, în general?

1.Femeia fericită arată bine

Ea găsește timp și energie pentru a se îngriji. De regulă, când femeia are timp și dorință, ea se observă pe sine. De îndată ce începe transformarea, ea devine mai fericită. Aspectul exterior este inseparabil de starea interioară a femeii.

Desigur, te poți iubi indiferent cum ești, dar de cele mai multe ori, asta nu este decât o mângâiere pentru cele care nu au timp pentru sine.

2. Femeia fericită nu bârfește.

Ea nu are nevoie de asta. În viața ei sunt suficiente evenimente, deci, nu o interesează ce fac ceilalți.

3. Femeia fericită nu se plânge de partenerul ei.

Acest lucru este o prostie – să te plângi de bărbatul pe care tu însăți l-ai ales. Există un adevăr dur: ”Dacă nu ți se potrivește ceva – schimbă-l sau schimbă-te”.  E simplu să te plângi, însă e inutil.

4. O femeie fericită și armonioasă nu se concentrează doar pe treburile casnice.

Lista intereselor sale nu se reduce numai la curățenie, bucătărie și copii. Ea are hobby-uri, este pasionată de ceva, are prieteni și evenimente interesante în viața ei.

5. Femeia fericită – este stabilă din punct de vedere emoțional.

Oamenii instabili emoțional, care adesea se ceartă cu ceilalți – a priori nu sunt fericiți.

Femeile fericite și armonioase nu-și pierd timpul cu astfel lucruri, pentru că au ceva mai interesant și mai important de făcut.

6. O femeie fericită este mai receptivă la umor.

Atunci când femeia este epuizată moral, când nu are puteri să se bucure – ea nu înțelege nici umorul. Ea percepe glumele cu o oarecare supărare, i se pare că toată lumea râde de ea.

7. Femeile fericite privesc viața mai simplu, sunt capabile să obțină plăcere din fiecare moment pe care îl trăiesc aici și acum. 

Femeile fericite nu trăiesc așteptând vara, vacanța, anul viitor, sărbătorile, weekend-urile. Ele știu să se bucure de ceea ce au în acest moment. Le aduce plăcere în egală măsură și munca, și rutina zilnică, și odihna.