Aceste 8 trăsături ale femeii o fac extrem de atractivă în ochii bărbatului!

Ce trăsături ale femeilor atrag bărbații pe plan emoțional? Ce ar trebui să existe în ea, astfel încât bărbatul să o placă?

1. Deschiderea

Bărbații nu prea iubesc misterul feminin. Ei preferă comunicarea liberă și ușoară, fără lucruri nespuse. Ei preferă întrebări directe și așteaptă răspunsuri directe, și în același timp nu iubesc jocurile femeilor.

2. Răbdarea

Este important ca femeia să fie răbdătoare la începutul unei relații și într-o relație deja în curs de dezvoltare. Bărbații nu iubesc femeile care grăbesc evenimentele, care își arată incontinența, natura explozivă.

Desigur, unii cred că aceste “supărări feminine” și “buze umflate” sunt extrem de drăguțe. Dar, de regulă, pentru căsătorie bărbații nu aleg astfel de femei, pentru că le este teamă să nu devină dependenți de starea lor de spirit.

3. Abilitatea de a tăcea

Pentru bărbați este foarte important ca relația cu femeia să nu devină proprietatea publicului, așa că apreciază foarte mult femeile care nu se grăbesc să posteze fotografii comune pe rețelele sociale la prima lor întâlnire. Ei preferă ca fericirea să fie tăcută.

4. Abilitatea de a glumi și a înțelege umorul

Bărbații, în general, tratează viața mai ușor, prin urmare, și de la femeie așteaptă cel puțin capacitatea de a-l susține în asta.

5. Abilitatea de a trăi

Din păcate, multe femei și bărbați nu știu să facă acest lucru. Și nu este vorba că trăiesc cumva greșit. Ideea este că, mulți nu știu să trăiască în prezent. Ei trăiesc cu amintirile din trecut, cu visurile din viitor, cu planurile și realizări care îi așteaptă și uită să se bucure de prezent. Bărbații apreciază femeile care pot fi aici și acum.

6. Abilitatea de a fi simplă

Bărbații disprețuiesc femeile arogante, prea încrezătoare, mândre, care îi percep pe cei din jur cu superioritate și numai ele sunt reprezentantele inteligenței superioare. De regulă, acestor femei le lipsește înțelepciunea.

7. Bărbații apreciază femeile încrezătoare, dar în limite rezonabile.

8. Bărbații adoră femeile care știu sa fie femei.

În acest concept complex sunt toate cele de mai sus și multe altele: abilitatea de a iubi, de a respecta oamenii, abilitatea de a asculta, de a auzi.