Atunci când faci duș, ce îți speli mai întâi? Iată ce poate spune acest obicei despre tine!

Orice obicei pe care îl avem reflectă particularitățile caracterului nostru, psihologia sufletului nostru. Chiar și modul în care omul face duș are o explicație, pentru că aceasta este, de asemenea, o manifestare a individualității.

Acea parte a corpului pe care o spălați mai întâi, vă caracterizează într-un fel sau altul. Desigur, acestea sunt niște semne indirecte prin care poate fi caracterizat omul, prin urmare, merită să vă uitați și la alți factori.

1. Omul își spală mai întâi fața.

Acest lucru spune despre el că este foarte dependent de opiniile altora. Pentru el este important să arate întotdeauna bine.

2. Dacă omul își spală mai întâi părul.

Pentru el este foarte important să fie un lider, să-l asculte ceilalți.

3. Îți speli în primul rând pieptul?

Asta te caracterizează ca fiind o persoană cu un caracter puternic și cu un respect de sine bun. Ești un om încrezător și nimeni nu te abate din drumul tău, pentru că ai stabilite obiective clare de viață. Afirmația se aplică bărbaților.

4. Dacă îți speli mai întâi părțile intime…

… inclusiv sânii (pentru femei), înseamnă că ești o persoană foarte timidă. Cu toate acestea, ai un potențial uriaș ascuns, pe care pur și simplu nu-l lași să se deschidă. Începe să te apreciezi, să nu fii timidă.

5. Îți speli în primul rând mâinile, umerii.

Înseamnă că ești o persoană foarte muncitoare. Cei care muncesc mult, inclusiv cu mâinile, le apreciază atât încât încearcă să aibă grijă de ele chiar și în acest mod.

6. Dacă îți speli mai întâi spatele, gâtul…

Înseamnă că nu te simți încrezător, într-o oarecare măsură ești lipsit de apărare. Cei care încep să se spele din regiunea lombară – sunt oameni care iubesc singurătatea, sunt autosuficienți și se simt bine ”cu ei înșiși”.

7. Cei care își spală mai întâi picioarele, iar apoi celelalte părți ale corpului…

Sunt persoane extrem de practice.

8. Cei care își spală la început urechile

Nu tolerează minciunile și prin natura lor sunt oameni cu un simț dezvoltat al justiției.

9. Cine își spală mai întâi ochii, inclusiv femeile care își spală rimelul de pe gene – acestea sunt persoane visătoare!

10. Oamenii care de fiecare dată se spală diferit.

Acestea sunt personalități creatoare, uneori ușuratice și nu prea serioase.