7 LUCRURI pe care un Bărbat Educat nu le va face niciodată!

Prin ce se deosebește un bărbat educat de unul mitocan? S-ar părea că sunt lucruri banale, dar îți faci impresia despre om tocmai pe baza lor.

1. Un bărbat educat nu va vorbi niciodată rău despre femeie

Și nu contează ce scorpie este ea: pentru bărbații educați, discuțiile despre femei – sunt  tabu. De aceea, dacă bărbatul îți povestește cu entuziasm despre fostele partenere, descrie în detalii cât au fost de rele – ar trebui să te întrebi dacă ești alături de bărbatul potrivit.

2. Un bărbat educat nu va face complimente dubioase

Acești bărbați au limite clare despre ceea ce este permis și cu femeile necunoscute se comportă destul de reținut. Ei nu-și vor permite glume vulgare și complimente de natură intimă.

3. Bărbații educați nu împrumută bani de la femeie

Aceasta este o regulă nerostită: indiferent cât de dură este viața, ei vor căuta modalități de a câștiga bani, dar niciodată nu vor cere de la femeia lor (sau de la una străină) pentru că e un lucru rușinos.

4. Bărbatul educat va încerca să aplaneze situația, dacă soția/partenera lui a făcut ceva greșit în casă.

El nu se va plânge că mâncarea nu are suficientă sare sau carnea nu e pregătită bine. Poate că va spune ceva despre asta, dar mai târziu, însă în momentul în care familia se află la masă – nu vor exista reproșuri din partea lui, iar bucatele vor fi lăudate.

5. Bărbatul educat nu se laudă în față unei femei despre realizările sale.

El este destul de modest să vorbească despre sine și destul de răbdător până când se va afla adevărul despre el, fără a se lăuda.

6. Bărbații educați nu se implică în certuri, ei încearcă să rămână calmi în orice situație și nu sunt inițiatorii scandalurilor.

Ei au o abilitate deosebită: să rezolve conflictele prin comunicare, fără țipete și lovituri. Însă, dacă cineva mai slab are nevoie de ei, întotdeauna vor veni în ajutor, chiar dacă trebuie să demonstreze că sunt experți în artele marțiale.

7. Bărbatul educat nu are nevoie de compasiune sau mila cuiva, de aceea nu se va plânge niciodată.

Să fie în centrul atenției – de asemenea, nu este scopul lui, îi place să fie într-o parte și, în același timp, nu prea departe.