Cine sunt femeile psihopate? Iată 8 Caracteristici care le trădează!

Femeile psihopate – sunt foarte inteligente. Uneori, e foarte dificil să le ghicești gândurile secrete. Prin definiție, acestea sunt persoane care nu au conștiință, nu înțeleg emoțiile altor oameni, nu au empatie, se comportă într-o oarecare măsură asocial.

Ce trăsături distinctive au femeile psihopate? Descoperă-le mai jos.

1. Sunt fermecătoare și la prima vedere oamenii le plac.

Femeile cu înclinații de psihopat – sunt povestitori pricepuți. Ele pot vorbi ore întregi, astfel încât ceilalți le ascultă cu gura deschisă. Însă, scopul unui psihopat nu este acela de a provoca emoții în ceilalți, ci de a-și satura mândria, de a-și dovedi propriul talent oratoric.

2. Au o nevoie constantă de excitare psiho-emoțională.

În cazul în care în viața lor vine o perioadă de repaus – acest lucru le deprimă. Ele au nevoie ca povestea vieții lor să fie ca într-un film. Să existe adevărate drame, certuri, suișuri și coborâșuri, entuziasm și dezamăgire. Într-un cuvânt, pentru ca lumea să fie mereu în mișcare, de preferință în jurul persoanei lor.

3. Nu iubesc munca

Chiar dacă muncesc, aleg acel tip de activitate în care se vor odihni și se vor relaxa la maxim și, în același timp, nu vor fi sub control strict. Cea mai bună opțiune pentru astfel de femei, desigur este să fie asigurate complet.

4. Nu sunt selective în relațiile lor, de aceea nu se rețin mult timp alături de un bărbat

Relațiile promiscui – acesta este stilul lor de viață: dacă s-au plictisit de unul, îl va înlocui altul. Ele nu sunt capabile și nu doresc să lucreze asupra relațiilor, în principiu nu au nevoie de familie și chiar dacă se căsătoresc, partenerii sunt foarte nefericiți alături de ele.

5. Manipulează oamenii, forțându-i să facă ceea ce au nevoie ele. 

6. Sunt femei cu trăsături narcisiste extrem de dezvoltate.

Ele își dedică majoritatea timpului pentru sine, pentru exteriorul lor, iar pentru a-și împărtăși succesul cu ceilalți își distribuie autoportretele pe rețelele sociale. Lumea virtuală – este o mare parte a vieții lor, unde petrec mult timp.

7. ”Explodează” ușor

Aceste femei își pierd foarte ușor calmul și nu se pot liniști o perioadă lungă de timp. Nu uită supărările, dar îi uită pe cei pe care i-au rănit. Mereu așteaptă ca ceilalți să-și ceară scuze de la ele, însă nu fac același lucru niciodată.

8. Urăsc restricțiile

Femeile psihopate sunt persoane care se consideră mai inteligente decât ceilalți, iar normele, legile și regulile le ignoră și pentru asta sunt adesea pedepsite.