6 metode secrete pe care le utilizează bărbații pentru a testa femeia dacă este mercantilă.

Unii bărbați sunt convinși că femeile sunt creaturi lacome și mercantile.

Ce metode secrete de testare au reprezentanții s*xului puternic, care le spun clar ce reprezintă femeia?

1. La prima întâlnire, el, chiar dacă are bani, va veni într-o ținută modestă.

Ca un adevărat gentleman, o va invita la o ceașcă de cafea, dar nu la un restaurant scump, ci într-o cafenea ieftină, însă confortabilă. Asta va fi o încercare de a înțelege: femeia este interesată de statutul bărbatului sau de calitățile lui personale?

2. Adesea, ca un test, el poate invita femeia într-un loc rafinat.

Ei de abia se cunosc, de aceea pentru bărbat este important să înțeleagă: cu câtă grijă ea îi va trata banii. Sau își va permite cele mai scumpe feluri de mâncare. De regulă, femeile care se gândesc doar la bani nu pierd ocazia să mănânce delicios pe seama cuiva.

3. El va vorbi cu ea

De obicei, femeile mercantile – sunt lipsite de inteligență. Cu ele nu prea ai ce discuta, subiecte și interese comune va fi dificil să găsești – în cele din urmă, totul se va reduce la bani.

4. Când femeia se interesează meticulos de bunăstarea bărbatului – acesta este un semn rău.

Bărbatul va face totul să-i arate cât este de bogat: asta doar îi va trezi interesul și îi va da motive să adreseze cât mai multe întrebări despre finanțe. Cu cât femeia vorbește mai mult despre bani, cu atât e mai rău pentru ea.

5. O modalitate de a o verifica – sunt ofertele tentante

Să presupunem, că la a doua sau la a treia întâlnire, el îi spune că are două foi de odihnă în Thailanda, dar nu s-a decis cu cine pleacă în vacanță. Dacă femeia încearcă să-și impună candidatura, atunci lucrurile nu sunt deloc bune.

6. O modalitate inteligentă de a o verifica: când femeia nu așteaptă un truc murdar, iar relația se dezvoltă destul de bine.

Bărbatul îi poate oferi cartea sa bancară. Un gest frumos, dar nu e nimic mai mult decât o încercare de a verifica cu ce viteză ea îi va cheltui banii sau se va limita doar la cele necesare. Sau poate va refuza? La urma urmei, există și femei care se întrețin singure.