O concluzie neașteptată: Oamenii de știință au explicat de ce femeia râde de glumele bărbatului.

“Cel mai important lucru este că, are un bun simt al umorului.” – spune fata. “Greșit!” – răspunde știința.

Dacă ai răsfoit cel puțin o dată o revistă pentru femei (de exemplu, stând la coadă la dentist), știi că unul dintre primele puncte în lista lor lungă de cerințe față de bărbați – este simțul umorul. Adică bărbatul care o face să râdă, are mai mari șanse să fie pe placul ei. Dar nu este adevărat!

Oamenii de știință de la UCL (University College London) au descoperit noi detalii despre psihologia feminină. Potrivit rezultatelor unui studiu neurobiologic, publicat în ultimul număr al revistei “Accesul avansat la cortexul cerebral”, femeile îi găsesc mai amuzanți pe cei atractivi.

Adică, atractivitatea fizică a unui bărbat, literalmente îi acoperă creierul și ei i se pare că cel mai frumos tip de la petrecere este și cel mai glumeț.

Să explicăm printr-un exemplu. Un bărbat care are fața și trupul tânărului Stallone, poate glumi cum vrea el (chiar și deloc amuzant): dacă femeia l-a plăcut la nivel fizic, atunci i se va părea că glumește ca Woody Allen.

Și, invers, dacă bărbatul are chipul și corpul lui Woody Allen (chiar și cel tânăr) și glumește ca Woody Allen (de orice vârstă), șansele lui de a face o să râdă sunt minime.

În principiu, aceasta este o veste bună. Pentru că simțul umorului – este o chestie și mai efemeră decât mușchii: nu-l poți antrena la sală.  Deci, îți poți dedica tot timpul liber pentru creșterea mușchilor și atunci fetele vor râde de toate glumele tale.