6 Tipuri de Prietene de care Orice Femeie are Nevoie în Viața ei.

Cea mai bună prietenă – nu înseamnă unica. Îți spunem cu cine ar mai fi util să legi prietenii și unde mai exact să-ți cauți prietene noi.

1.Prietena expertă în modă

Ea te va ajuta dezinteresat și cu amabilitate să-ți alegi ținutele pentru orice eveniment sau petrecere. Ea – este stimulentul tău să te îmbraci frumos, să faci regulat sport, să mergi la procedurile de înfrumusețare. Însă nu uita un lucru important: elementul rivalității ar trebui să fie redus la minimum. În caz contrar, riști să devii victima experimentului ei de modă.

2. Prietena la locul de muncă 

Cu această doamnă, rutina din birou nu pare atât de plictisitoare (și, invers, e suficient să plece în vacanță și ziua de lucru ți se pare o eternitate). Uneori crezi că ea îți cunoaște obiceiurile zilnice mai bine decât partenerul. Desigur, există și aici un pericol: productivitatea la locul de muncă scade (deci trebuie să te gândești la o strategie de comportament cu superiorii tăi).

3. Fosta colegă de clasă

Vă cunoașteți de la vârsta de cinci ani. De fiecare dată când vă întâlniți, o bună parte a serii o petreceți depanând amintiri. Și da, doar ea știe cât de ridicol a fost primul tău sărut cu băiatul din curtea vecină, iar tu știi ce fuste amuzante purta în clasa a șaptea. Ea știe despre tine lucruri pe care și tu deja le-ai uitat. Și pentru asta prețuiești atât de mult prietenia voastră.

4. Prietena pentru întâlniri și discuții

Oricare ar fi intențiile tale – o cină liniștită, o ieșire la teatru sau o seară de genul: “un pahar și atât” – cu ea nimic nu trece atât de ușor. Cina liniștită ușor se îndreaptă spre cel mai apropiat karaoke, iar ”un singur pahar” se transformă treptat într-o sticlă. Ea este întotdeauna gata să-ți țină companie la orice petrecere, cu ea poți vorbi ore întregi și, bineînțeles, cu ea e mereu distractiv. Dar te avertizăm: nu o suna dacă știi că mâine trebuie să te trezești devreme.

5. Prietena cu copii (importantă pentru mame)

Copiii voștri au aceeași vârstă și asta e baza pentru prietenia voastră. Totul începe cu întrebări de genul: “Ați avut o astfel de erupție?”, “La ce profesor de engleză mergeți?” și treptat se transformă în discuții despre unele chestiuni personale. Iar asta, unește.

6. Vecina

Prietena la câțiva pași – ce ar putea fi mai frumos? Ea îți va da făină, dacă brusc ai decis să coci un tort și va sta cu cei mici, dacă trebuie să pleci urgent (fii pregătită să-i răspunzi la fel). Cu ea poți să-ți împărtășești indignarea față de autoritățile locale, să critici munca portarului, să blestemi câinele vecinului care latră necontenit. Sunteți în aceeași barcă, deci, ea neapărat te va sprijini.