Cum să-ți cucerești din nou soțul, dacă ai observat o atitudine rece din partea lui?

De ce se deteriorează relațiile?

Dacă femeia a observat o anumită indiferență din partea soțului, ea trebuie să acționeze imediat. Dar mai întâi de toate, trebuie să înțeleagă motivele atitudinii “reci”. Iată cele mai frecvente:

1. În viața lui a apărut o altă femeie. Să nu crezi că nunta este o garanție că soțul tău nu se va uita la alte femei. După ce v-ați căsătorit, femeile frumoase și fermecătoare nu dispar. Firește, soțul tău poate fi interesat de cineva.

2. Stresul și oboseala. Dacă soțul tău este mereu obosit, cu siguranță nu va avea nici timp, nici energie pentru romantism. În plus, el poate avea probleme la locul de muncă. Aceasta este o explicație logică pentru atitudinea indiferentă față de tine.

3. Conflictele anterioare. Dacă anterior ați avut dezacorduri și certuri grave, este posibil ca soțul tău să rămână cu un gust amar. Iar asta se va simți periodic.

4. Încrederea în stabilitatea situației. Majoritatea bărbaților sunt ferm convinși că, în ciuda tuturor lucrurilor, soția lor nu va pleca nicăieri. Astfel, dispare nevoia să-i acorde atenție sau sa-i demonstreze sentimentele.

5. Probleme intime. Poate fi vorba de problemele de sănătate sau refuzul soției de intimitate.

Multe femei după căsătorie se dedică în totalitate treburilor casnice. La începutul relației, bărbatul percepe asta cu recunoștință. Dar, în timp, soția gospodină devine plictisitoare și previzibilă pentru el.

Cum să atragi bărbatul în acest caz?

Invită-ți soțul la întâlnire

Amintește-ți cum petreceați timpul la începutul relației. Cu siguranță, soțul te invita la întâlniri. Însă acum este momentul să iei tu inițiativa. Poate fi o ieșire la restaurant, la cinema, în parc, la teatru, etc. Sau poți organiza o cină romantică cu lumânări. Orice lucru  diferit de rutina voastră zilnică, vă poate ajuta să reîmprospătați relația.

Fii interesată de el

Întreabă-te cât timp îi oferi soțului tău? Este posibil ca atitudinea lui să fie ”rece” pentru că simte aceeași ”răceală” din partea ta. Cum îți întâlnești soțul când vine de la muncă? Probabil citești o revistă, privești serialul sau faci ceva în bucătărie. Desigur cina caldă – este ceva important. Dar la fel de importante sunt și discuțiile de suflet. Interesează-te ce zi a avut, ce dispoziție are.

Ai grijă de tine

Privește-ți reflexia în oglindă. Ce schimbări s-au produs la exterior din ziua nunții? Cât de trist nu ar suna, dar majoritatea femeilor după nuntă uită se se îngrijească. Nu este de mirare că bărbații își pierd interesul pentru ele. Dacă ai observat schimbări negative, ocupă-te de tine. Începe de la cum arăți acasă. Părul curat, pielea îngrijită, îmbrăcămintea ordonată – sunt un minim necesar. De asemenea, nu uita să lucrezi asupra siluetei și a garderobei.

Dezvoltă-ți feminitatea

Eleganța și feminitatea – sunt cea mai sigură cale să-ți reîntorci soțul. O femeie adevărată trebuie să fie dulce și blândă, nu furioasă și posacă. Dezvoltă-ți în mișcări grația și flexibilitatea, fii s*xy și seducătoare în orice moment al zilei.

Un alt aspect important al feminității – este slăbiciunea. Chiar dacă poți bate singură un cui, poți deschide o cutie sau muta o masă, nu-i arăta asta soțului tău. Cere-i ajutorul. Acest lucru îți va permite să arăți slabă în ochii lui, dar și atractivă, iar el se va afirma ca bărbat.

Reconsideră-ți atitudinea față de viață

Desigur, preocupările zilnice nu-ți oferă optimism și veselie. Dar o soție mereu plictisitoare și nemulțumită, nu-i va stârni bărbatului pasiuni și sentimente romantice.

Pentru a-ți interesa din nou soțul, ar trebui să fii optimistă și energică. Găsește-ți o sursă de bucurie. Filme, muzică, artă, comunicare cu prietenii – tot ce poate aprinde o lumină obraznică și atractivă în ochii tăi.

Diversificați viața intimă

Nu subestima această fațetă a relațiilor. Dacă pentru femeie este important romantismul (sărutări, îmbrățișări), atunci pentru bărbați s*xul este vital. Poate că este timpul să iei inițiativa în mâinile tale. Iar pentru a reîmprospăta viața voastră intimă: petreceți o noapte într-un hotel; folosiți jucăriile sexuale; lenjeria intimă din dantelă; un loc neobișnuit pentru jocurile voastre; poziții noi etc.

Petreceți timpul în doi

Pentru a reaprinde sentimentele stinse, trebuie să fiți cât mai des în doi. Organizați o cină romantică, faceți o plimbare în parc, organizați un weekend în afara orașului. Să fiți în doi, este deosebit de important atunci când în casă apare un copil. Faceți o regulă de a lăsa copilul cu bunicile, cel puțin de câteva ori pe lună. Și nu vă învinuiți că sunteți egoiști. În cele din urmă, cei mai buni părinți sunt cei fericiți.