Burta mare, statura mică și alte 7 FRICI pe care le ascund 90% dintre bărbați.

De-a lungul secolelor, în societate s-a consolidat stereotipul precum că bărbatul este o ființă puternică, incapabil să manifeste slăbiciune. Însă aceasta este o poziție greșită. Reprezentanții s*xului puternic de asemenea, au frici și îndoieli, însă mulți preferă să le ascundă. În acest articol vă spunem mai multe despre fricile a 90% dintre bărbați.

1. Burta mare

Bărbații, de regulă, nu țin cure de slăbire, dar asta nu înseamnă că nu-și fac griji pentru silueta lor. Probabil, cea mai mare frică a bărbaților – este burta mare de care nu vor putea scăpa.

2. Probleme cu banii

Născut cu gândul că este cel care va întreține familia, orice bărbat responsabil întotdeauna își va face griji pentru situația sa financiară, chiar dacă nu are familie.

3. Statura mică

Orice bărbat își face griji în privința înălțimii sale, dacă se consideră scund. De-a lungul timpului, imaginea ideală a eroului din povești – este străinul înalt, cu părul negru. Deci, orice s-ar spune, mărimea contează pentru bărbați.

4. Parul gri și chelia

Bărbații se tem de apariția părului gri și de căderea părului, dar acestea nu sunt singurele lor temeri. Chiar și părul de pe corp poate fi o problemă.

5. Numărul de parteneri sexuali ai fetei

Bărbații suferă adesea din cauza ego-ului. Dacă femeia a avut parteneri sexuali înainte de a începe o relație cu el, atunci el percepe acest lucru ca un semn că trebuie să-i demonstreze că este cel mai bun. În acest caz, bărbatul se teme că este mai puțin experimentat decât ea. Însă aceste temeri nu sunt întemeiate. Adevărul e că, o femeie iubitoare nu-și va compara niciodată alesul cu partenerii anteriori.

6. Îndoieli cu privire la masculinitatea sa

Mulți bărbați se tem că nu vor face față sarcinilor ”masculine” în casă. Dacă nu poți repara un uscător de păr sau un robinet în baie, acest lucru nu ar trebui să-ți afecteze stima de sine. Femeia alege bărbatul nu pentru că dorește un instalator în casă, ci pentru a fi iubită și protejată.

7. Vizitele la medic

Mulți bărbați se tem de doctorii care diagnostichează boli cum ar fi hemoroizii sau problemele de prostată. Ei preferă să amâne vizita, până când problema devine gravă.

8. Refuzul femeii

Bărbații se tem de refuzul femeii. Ei își imaginează că ea preferă pe altcineva și atunci este o lovitură puternică pentru stima lor de sine. Această frică este caracteristică nu numai bărbaților. Atunci când omul  aude “nu”, îi este dificil să accepte acest lucru, însă în timp reușește să facă față emoțiilor neplăcute.

9. Probleme în relație

Bărbații, la fel ca și femeile se tem să distrugă relațiile. Incertitudinea, frica de a spune sau de a face ceva greșit poate afecta bărbatul, în special atunci când în viața lui apare o femeie pentru care simte ceva puternic. Grija, înțelegerea și, mai presus de toate, compromisul reprezintă baza relațiilor fericite și durabile.

Sunteți de acord cu aceste puncte?