Psihologia culorilor în relații: Iată ce simbolizează și unde poate fi utilizată fiecare culoare.

Culoarea ne poate influența starea de spirit și alegerea. Psihologia culorilor se ocupă de reacția emoțională și mentală pe care o experimentează oamenii în prezența culorii, – spun specialiștii. Aceasta este o formă de comunicare non-verbală. Când alegem o anumită culoare pentru îmbrăcămintea și accesoriile noastre, le transmitem celor din jur toate informațiile despre noi.

Vreți să aflați ce simbolizează acestea?

Albastru: comunicare, relații

Albastru se potrivește perfect pentru crearea noilor relații. Este culoarea comunicării și ne oferă deschidere pentru a explora toate posibilitățile. De asemenea, simbolizează profunzimea, încrederea și intimitatea. Această culoare ne ajută să fim cinstiți și deschiși pentru comunicare.

Verde: vindecarea trupului și sufletului

Verde – este “culoarea invidiei”. Dar, de asemenea, ea te poate ajuta să-ți înțelegi mai bine sentimentele față de partener. Să porți verde sau să-ți decorezi dormitorul în nuanțe verzi – este exact ceea ce ai nevoie pentru a uita de trecut și a privi spre viitor. Îmbrăcămintea verde ne dăruiește bucuria liniștii.

Violet: meditație și pace

Atunci când violetul se manifestă în tine sau în preajma ta, simți liniște și devotament. Aceasta este o alegere excelentă pentru dormitorul tău, în special dacă dorești să-ți îmbunătățiți relația și să te împaci cu partenerul chiar înainte de culcare. Această culoare poate adăuga intimitate conversației. Dacă faci meditație sau lucrezi la deschiderea chakrelor iubirii, violet este ceea ce ai nevoie. Este cea mai potrivită culoare pentru practicile spirituale.

Crem și bronz: un nou început 

Aceste culori pot aduce inspirație și armonie în relație. Dacă recent ai trecut printr-o perioadă dificilă în viața ta, crem te va ajuta să construiești noi relații, iar bronzul va contribui la dezvoltarea relațiilor de prietenie. Însă culoarea nu poate funcționa de la sine, trebuie să depui eforturi pentru a obține un rezultat, iar culoarea însăși doar joacă rolul unui fundal pe care se va întâmpla totul.

Portocaliu și galben: întâlniri de neuitat

Seara, când mergeți să luați cina într-un restaurant, încercați să găsiți un loc cu nuanțe luminoase și calde, cum ar fi portocaliu și galben. Vă așteaptă o seară de neuitat! Portocaliul contribuie la crearea dispoziție jucăușe. Este o culoare excelentă care va da strălucire sentimentelor voastre.

Roșu – culoarea tentației

Pasiune, dorință, atracție … Noaptea “în roșu” cu siguranță nu va fi plictisitoare. Roșu este culoarea încrederii, puterii vitale, excitării și energiei. Practic, ochii noștri văd nuanța, iar creierul transformă ceea ce vedem într-o reacție chimică care poate provoca sentimente pozitive asociate cu iubirea, s*xul și atracția.