Lumea prin ochii introvertitului: Verifică, ești unul dintre ei!

Introvertiții ne împărtășesc frazele pe care le aud cel mai des în adresa lor. Și au găsit înțelegerea la semenii lor. Verifică-ți reacția – poate ești și tu unul dintre ei?

– Eu (după ce i-am zâmbit politicos unui străin care a trecut pe alături): ”Ce zi plină! Ei bine, pentru astăzi comunicarea este suficientă…”

– Atunci când am căștile în urechi, înseamnă că nu vreau să vorbesc cu nimeni. Când am casca doar într-o ureche – încă nu vreau să vorbesc. Când mi-am scos căștile, probabil că, în continuare nu vreau să vorbesc cu nimeni.

– Ce fraze aud în fiecare zi? “De ce ești atât de tăcut?”, ”Ești bine? De ce nu vrei să mergi cu noi?”

– La ce sunt bun? Să citesc o carte cu 400 de pagini într-o zi. Să ”ratez” apelul telefonic și “să uit” să răspund la mesaj. Să primesc o invitație la petrecere și … să rămân acasă.

– Ce mă gândesc după ce m-am înveselit la petrecere cu câteva cești de cafea? “Oh, nu… Cred că am amețit. Cum aș vrea să fiu o pisică și să stau acum acasă pe fereastră.”

– Extrovertiții visează cum vor avea mulți bani și vor călători în jurul lumii cu prietenii. Introvertitul visează cum va avea mulți bani, își va cumpăra o insulă și va trăi acolo.

– ”Îmi place să fiu printre oameni, să lucrez cu ei toată ziua. Dar locuiesc singur și asta, de asemenea, îmi place. Știu. Sună ciudat.”

– Sunt un introvertit, ceea ce înseamnă că nu am nici cel mai mic interes pentru discuții și relații cu cei cu care nu vreau să comunic.

– Noi, introvertiții ne facem prieteni cu ușurință. În special, cu animale de companie, iar această prietenie este pentru toată viața.

– Rutina mea zilnică: 1. Sala de sport 2. Lucru productiv 3. Comunicare și ieșiri în societate. – Aș vrea să știu cum e să fii omul care face toate astea.

– A fi un introvertit – e atunci când stai toată ziua în camera ta și familia, toți extrovertiți, te întreabă dacă nu te simți singur acolo, iar tu le răspunzi: “Nu, nu, nu sunt singur. Mă am pe mine.”

– Introvertiții nu vor să-și caute prieteni noi. Ei nu au nevoie doar de doi. Doi prieteni pentru un introvertit – sunt ca treizeci pentru un extrovertit. Dacă nu înțelegi acest lucru, ești un extrovertit.

– Nu vreau să merg la plimbare. Astăzi deja am vorbit cu trei persoane la telefon și sunt obosită…

– “Sunt de acord cu toate declarațiile și încă multe altele. De exemplu, atunci când cineva mă sună, când de fapt, putea să-mi trimită doar un mesaj”

– Introvertiții preferă să meargă la petreceri singuri în mașină, pentru a putea pleca mai devreme de acolo!