Iată cum te minte un bărbat manipulator. 7 Minciuni pe care le spune cel mai des.

Bărbații manipulatori sunt predispuși să mintă patologic. Cum reușesc să te înșele atât de bine? Ei creează o imagine convingătoare și carismatică pentru ceilalți: sunt dulci, sociabili și mereu gata să te ajute. Să recunoști aceste personaje la începutul unei relații este foarte dificil. Iată cu ce asigurări false te “ademenește”.

1.”Niciodată nu te voi minți și nu te voi trăda.”

”Mint chiar acum, în momentul în care îți spun asta. Doar știi că omul care spune întotdeauna adevărul, nu va încerca să convingă pe nimeni de nimic. Motivul pentru care îți spun asta este că mai devreme sau mai târziu vei observa diferența dintre cuvintele și faptele mele. Frământându-te de ce brusc am acționat atât de dur, îți vei aminti cum te convingeam că sunt un om cinstit. Vei fi complet derutată și vei dori să crezi omul care s-a prezentat, nu pe cel care sunt cu adevărat.”

2. ”Îmi pare rău, iartă-mă. Nu eram eu.”

”Acesta sunt eu, cel adevărat. Faptele mele trebuiau să te facă să înțelegi asta. Desigur, îmi voi cere iertare din când în când pentru a opri discuțiile despre comportamentul meu. Sper că vei cădea în această capcană. Dacă mă vei ierta din nou, promit că această călătorie va fi de neuitat.”

3. ”Sunt foarte ocupat acum.”

”Tu ești o oprire intermediară. Am nevoie de tine doar să-mi simt importanța. Chiar sunt foarte ocupat – nu am timp pentru tine, în timp ce continuu să comunic cu altele. Dar voi fi fericit să te țin într-o stare suspendată. Îți voi  trimite mesaje și voi dispărea pentru câteva zile, făcându-te să aștepți până când îți voi acorda din nou atenție. Și cine știe, poate că una sau două victime vor dispărea, iar tu vei ocupa o nouă poziție în rotația mea săptămânală.„

4. ”Aceste femei nu înseamnă nimic pentru mine. Tu ești unica.”

”Cât de minunat e să creez diferite triunghiuri amoroase și să privesc cum în jurul meu se aprinde pasiunea și cineva luptă pentru mine. Mă alimentez cu adorația și atenția admiratoarelor. De fapt, nu intenționez să o aleg nici pe una – doar mă bucur de joc.”

5. “Am întârziat pentru că m-am reținut cu prietenii”

”De fiecare dată când dispar fără avertisment, poți paria că bombardez cu dragoste unul dintre acești prieteni de s*x feminin. Dar nu-ți face griji și tu poți fi prietenul meu.”

6. ”Fosta mea iubită era groaznică, mă mințea.”

”De fapt, eu o mințeam. Am trădat-o și nu mai voia să suporte asta. Ea a văzut ceea ce ascund sub mască. Dar atât timp cât nu ne cunoaștem prea bine, e greu să-ți dai seama de asta. De aceea, îți spun cât de mult m-a rănit. Îmbrățișează-mă, fie-ți milă de mine, vindecă-mi rănile…”

7. ”Acum vreau o relație serioasă pentru toată viața…”

”Ești gata să crezi asta? Sper că da. Am de gând să ajung cât mai curând în patul tău și voi mai veni din când în când, pentru a te face să te gândești că într- zi vom avea o relație serioasă. Am o fantezie inepuizabilă, am luat și până acum o varietate de forme pentru cele pe care le-am rănit în trecut. Singurul adevăr este că nu mă schimb.”