Respectă aceste 4 REGULI într-o relație cu bărbatul și îți vei economisi timpul prețios!

Bărbatul ”de vis” – nu este doar cel care “te iubește și nu te înșeală…”

APRECIAZĂ bărbatul care niciodată nu va suna după unsprezece seara, ci te va conduce acasă până la această oră. Bărbatul care iubește să petreacă zilele cu tine, nu numai nopțile. Bărbatul care este capabil să înțeleagă și să-ți rezolve problemele, nu să creeze altele noi. Care, fără niciun motiv îți oferă buchețele de flori de câmp și îți aduce portocale, atunci când ești bolnavă. Apreciază bărbatul care te îmbrățișează strâns, atunci când plângi și îți închide gura cu un sărut, atunci când ești supărată.

FEREȘTE-TE de bărbatul care are nevoie de tine doar când ai dispoziție bună. De bărbatul care te pune pe locul doi după hobby-urile sale iubite și vrea să te vadă numai după ce te-ai recuperat complet. Nu pierde timpul cu bărbatul care îți oferă flori de 2 ori pe an: de ziua ta și de ziua femeii.
Nu te baza pe bărbatul care la orice problemă sau solicitare îți prezentă lista lui de probleme. Nu pierde timpul cu bărbatul care nu vrea să meargă la plimbare (zice că îi obosesc picioarele) sau să se odihnească în natură (pentru că îl mușcă țânțarii), bărbatul predispus să se plângă de orice – acesta nu va fi niciodată un sprijin.

CAUTĂ bărbatul care îți  spune că ești frumoasă, nu s*xy; Care te sună înapoi atunci când închizi; Care nu va adormi, doar ca să te vadă cum dormi. Care te va săruta pe frunte; Care vrea să te arate întregii lumi.

AȘTEAPTĂ bărbatul care te va ține de mână în fața prietenilor săi; care îți va aminti întotdeauna că ești importantă pentru el și cât de norocos este că te are în viața lui. Bărbatul care le va spune prietenilor săi: “Aceasta este EA!”

Ține minte: Bărbatul ”de vis” nu este doar cel care “te iubește și nu te înșeală”, dar, de asemenea, îți face viața fericită…