O femeie fericită – este o soție rea. Iată de ce…

O femeie fericită – este o soție rea.

Soțiile bune se obțin numai din femeile nefericite. Ei bine, din femeia, inima căreia este învăluită de sentimentul că ea are o viață eșuată.

Observațiile îndelungate arată că femeia fericită este lipsită de griji și nepăsătoare. Ea, uimită, deschide dulapul gol în speranța că va găsi așternuturi curate, apoi, la fel de uimită se împiedică de grămada de rufe murdare în baie. Și cu toate astea – situația i se pare amuzantă.

În casa ei întotdeauna este o dezordine plăcută, pe masă poți vedea o ceașcă goală de cafea, o carte, o mulțime de lucruri de care are nevoie și care fac dezordinea și mai mare.

În casa unei femei fericite niciodată nu există rezerve – nici de mâncare, nici de bani, iar partenerul de viață se simte foarte necesar și semnificativ, obținând toate astea și înțelegând că fără el, ea, delicată și minunată, amuzantă și cu părul buclat, pur și simplu se va pierde. El spală, curăță, calcă, câștigă și este complet fericit, pentru că nimeni nu-l forțează și nu există o ordine internă.

Ea nu-l supraveghează și nu cronometrează timpul, de aceea el o protejează cu mare grijă din frica de a nu o pierde, deși ea, aproape tot timpul merge prin casă în pijamale roz și prea puțin unde iese.

Ea gătește mâncare rapidă și gustoasă, dar fără fanatism și, prin urmare, soțul ei este sănătos, energic și cu privirea fierbinte.

Toată lumea spune despre ea că este o soție REA.

La o soție bună în casă totul este ca în armată. Casa e curată. În dulapuri totul este ordonat. În cămară sunt depozitate fructe, ciuperci și alte exvitamine, în caz de război nuclear. Ea poate economisi bani. Mereu spală-curăță-calcă, încât îți pare că face asta pentru a se răzbuna pe cineva sau a uita de ceva.

Bărbatul este hrănit bine, consistent, picant, deoarece castraveții mutilați în borcane trebuie mâncați. Cu toate acestea soțul ei este ”ofilit”, gras și complet lipsit de inițiativă.

Adesea, într-un astfel de mediu, bărbatul nu supraviețuiește, la fel ca și microbul în apa distilată. Sau fuge, ca un gândac dintr-o bucătărie foarte curată, dacă se mai poate mișca.

Ea își supraveghează soțul ca un gardian, îi verifică notebook-ul și identifică firele de păr preluate de pe sacou. Cu o astfel de femeie nu ai cum să te distrezi. Și pe bună dreptate – bărbatul este ca un copil, mereu duce în gură tot felul de mizerii.

Are mereu coafura aranjată, iar în pijamale nu o vei vedea nici măcar în timpul unei inundații sau unui incendiu nocturn.

Toată lumea spune că ea este o soție și o gospodină excelentă.