Relația cu bărbații: 9 cele mai înțelepte sfaturi pe care mi le-a dat bunica.

Când suntem tineri, adesea ni se pare că știm totul despre relații. Însă, a învăța din experiența de succes a bătrânilor – este o ocazie rară și valoroasă. Bloggerul Charlie Diroff spune ce sfaturi ia dat bunica ei, care a avut o căsnicie fericită timp de 59 de ani.

1. “Căută omul receptiv”

La prima întâlnire majoritatea dintre noi se uită la cum arată omul și la ce profesie are. Aceste lucruri, desigur, sunt importante, dar este la fel de important să acorzi atenție, de exemplu, cum vorbește cu chelnerul într-un restaurant. Caută în om receptivitatea.

2. ”Dacă faci ceea ce-ți place, ai mai multe șanse să întâlnești omul cu interese similare.”

Nu te grăbi să-ți cauți oriunde un partener, ci găsește-ți munca/hobby-ul care îți aduce plăcere și prin ea fă-ți cunoștințe noi. Nu-ți căuta bărbatul prin baruri. Există o mare probabilitate că acolo vei găsi persoana nepotrivită.

3. ”Băiatul e cel care invită la întâlnire, însă fata îl poate împinge treptat spre asta cu ajutorul flirtului”

Dacă îți place băiatul, dă-i de înțeles acest lucru, încercând să te intersectezi cu el mai des și să vorbiți mai mult. Și nu uita să zâmbești.

4. ”Relația voastră vă privește numai pe voi doi.”

”Vă întâlniți” sau nu, e ”oficial” sau nu – toate aceste etichete nu merită neliniștea ta. Comunicarea – este cea mai importantă și trebuie să înțelegi cât ești de apropiată cu omul care îți place. Fie că îl numești iubit, prieten – nu contează. La un moment dat înțelegi că ești fericită cu acest om și nu-ți dorești altul. Dar această conștientizare nu vine imediat.

5. ”Prima întâlnire trebuie să fie veselă.”

Nu este neapărat nevoie să mergeți într-un restaurant de lux, această întâlnire trebuie să-ți aducă bucurie. Merită să afli ce-i place omului cu care vei petrece timpul și să planificați seara în mod corespunzător. Nu puteți planifica totul, de aceea lăsați loc și pentru spontaneitate, întâlnirea doar va avea de câștigat din asta.

6. ”Chiar dacă m-am căsătorit la 21 de ani, cred că nu trebuie să te grăbești, în special acum, când aproape că nu mai avem timp pentru întâlniri”

Căsătoria este extrem de importantă și nu merită să te grăbești – găsește persoana potrivită. Și dacă ai găsit-o, nu o pierde.

7. “Nu judeca oamenii”

În lumea modernă, știm atât de multe despre oameni, chiar dacă nu i-am întâlnit personal, ceea ce ne permite foarte ușor să-i judecăm, fără să-i cunoaștem. Nu ești judecătorul altor oameni. Comunică și cunoaște-i, apoi creează-ți o părere. Și oferă-i fiecăruia șansa să te cunoască.

8. ”Relațiile – sunt un compromis.”

Nu există oameni perfecți. Urăsc să fiu pesimistă, dar chiar și cel mai minunat om, într-o zi te va dezamăgi. De aceea, doi oameni trebuie să fie capabili să construiască relația lor: o legătură profundă și durabilă nu apare de la sine.

9. Nu merită să alergi după iubire, ea singură te va găsi

Fă ceea ce crezi că este corect și mergi cu capul sus. Fii ceea ce ești, nu încerca să pari ceea ce nu ești.