Aceste 10 lucruri îi irită pe toți bărbații! Evită să le faci.

Indiferent ce faci – oricum nu vei fi pe placul tuturor. Cu toate acestea, există lucruri care îi irită pe absolut pe toți bărbații. Iată care sunt acestea:

1. Aroganța femeii

Imaginează-ți că ești la o întâlnire, unde omul vorbește doar despre sine. E suficient să vorbești doar atât cât vei face bărbatul să fie interesat de tine, dar nu uita să-l întrebi și despre sine. Monologul unilateral fără interes pentru interlocutor este enervant.

2. Plângerile constante

Dacă femeia fără motiv se plânge de orice, acesta este un iritant puternic și un motiv să-ți iei adio de la ea. De exemplu, atunci când se plânge că mănâncă prea mult și se simte plină, dar nu face nimic cu asta. Acest lucru este enervant.

3. Vorbe fără acțiuni

Este insuportabil să fii alături de oamenii care spun că trebuie să facă ceva, dar niciodată nu fac asta. Acest lucru provoacă nedumerire și iritare. De exemplu, ea se plânge de munca ei, dar nu încearcă să plece, pentru că îi este teamă să-și schimbe viața.

4. Conversațiile ”sărace”

Fiecare dintre noi vrea un interlocutor cu care ar putea vorbi ore întregi, fără a căuta subiectele de discuție. Toți avem nevoie de cineva care este interesat de noi, de trecutul și de viitorul nostru.

5. “Nu fi plictisitor”

Atunci când femeile au această cerință, de cele mai multe ori asta spune că ele nu sunt capabile să mențină interesul viu al bărbatului. Și, prin urmare, sunt plictisitoare. Doamnelor, nimeni nu este obligat să vă distreze!

6. Lipsa inițiativei în pat

Bărbații adoră să fie inițiatori în pat. Dar asta nu înseamnă că o vor face de fiecare data. Ei doresc ca femeia sa fie suficient de încrezătoare pentru a face primul pas.

7. Lipsa ambițiilor

Bărbații adoră femeile care știu ce vor, știu ce viață își doresc, ce vor să obțină. Și nu contează în ce profesie.

8. Îl irită că trebuie să ghicească ce s-a întâmplat

Există femei care la întrebarea: “Ce s-a întâmplat” – tac. Un bărbat căruia îi pasă pune această întrebare iar și iar, până când se plictisește de acest joc și se retrage. Și doar atunci femeile vorbesc despre preocupările lor. Bărbații nu sunt clarvăzători, doar spune-le despre problemele tale.

9. O femeie care nu-și trăiește viața

Bărbații sunt atrași de femeile care fac ceea ce vor, indiferent de ce cred alți oameni. Le place independența și faptul că ele prețuiesc alegerea.

10. Fluxul continuu de mesaje toată ziua

Bărbatul nu trebuie să vorbească cu tine toată ziua. Nu se va schimba nimic dacă îl întrebi ce face la fiecare 10 minute. Este enervant și provoacă nedumerire: oare ea nu are altceva de făcut decât să-și petreacă ziua scriind mesaje?