Vă doriți o IUBIRE adevărată? Țineți cont de aceste 6 Sfaturi!

Există reguli simple pe care trebuie să le cunoașteți, dacă vă doriți o căsnicie îndelungată. Iată ce merită să faceți:

1. Scăpați de cuvântul “dacă”

Cuplurile nu ar trebui să se gândească la cât va dura căsătoria lor. Partenerii trebuie să fie ferm convinși că această căsătorie va dura mult timp. În fiecare zi ei trebuie să-și pună întrebarea: “Ce putem face pentru a prelungi căsătoria?” Acest scop comun – este primul pas către o căsnicie lungă și fericită.

2. Gândiți-vă mai mult la cum să-i faceți plăcut partenerului/partenerei.

Doar observă ce-i place soțului și bucură-l din când în când. O asemenea atitudine face minuni. El se va simți iubit. Ralph Waldo Emerson spunea: “Unul dintre cele mai frumoase daruri ale vieții, este acela că omul nu-l poate ajuta sincer pe celălalt fără a se ajuta pe sine”. Gesturile de bunătate și dragoste, adresate persoanei iubite, neapărat se vor întoarce la tine. Acesta este echilibrul puterii în natură.

3. Complimentează-ți partenerul

Complimentele trebuie să fie sincere, de aceea găsește în partenerul tău ceea ce-ți place foarte mult și spune-i despre asta. Dacă soțul/soția ta arată azi bine, spune-i: “Ești grozav în acest costum”. Sau: “Cina astăzi a fost extraordinar de delicioasă”, “Îmi plac mușchii tăi”, “Copiii noștri sunt atât de norocoși că tu ești tata/mama lor”. Orice om iubește complimentele sincere.

4. Vorbiți despre ceea ce vă deranjează 

Dacă te deranjează ceva, vorbește cu soțul tău despre asta. Poate că uită să-și pună hainele în dulap, iar ție nu-ți place. Spune-i că vrei să mențineți ordinea în casă, dar ai nevoie de ajutorul lui. Poate că cheltuie banii familiei pe lucruri inutile. Așezați-vă și faceți un plan financiar împreună, fără să dați vina unul pe celălalt și să arătați cu degetul. Nu funcționează. Spune-i: “Sunt puțin îngrijorată de situația noastră financiară. Să facem un plan împreună.” Atunci când cuplurile nu acumulează iritarea în interior, dar discută și rezolvă problemele, o astfel de căsătorie are mai multe șanse de succes.

5. Nu spune nimănui despre greșelile soțului tău

Nu-ți vorbi partenerul de rău în fața familiei sau prietenilor. Aceasta este o trădare. Dacă te deranjează ceva, discută cu el. Orice bârfă este dezamăgitoare, dar dacă vine din partea persoanei iubite, e ca și cum ai lansa o grenadă în relația voastră. Nu face asta. Singura excepție este violența domestică. Despre asta neapărat trebuie să vorbești.

6. Nu vă concentrați asupra negativismului

Toți avem de lucrat asupra noastră. Caută trăsături pozitive la partenerul/partenera ta. Când gândurile negative încep să te atace, amintește-ți imediat ce admiri la el/ea. În acest fel alungă gândurile rele de fiecare dată.