Când voi ști că sunt unică pentru tine, atunci te voi iubi ca fiind o femeie unică…

Atunci când mă vei dori doar pe mine, când vei dori să-mi cunoști povestea, nu doar în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar în fiecare zi, atunci voi fi complet a ta. Mă voi dărui atunci când voi fi singura femeie pe care o dorești.

Când te vei gândi la mine și la noi, la iubirea noastră, la patul nostru cald, la glumele și viitorul nostru. Când te vei gândi cum se armonizează și rezonează nu doar trupurile noastre, ci și sufletele – atunci mă voi dărui complet. Mă voi dărui, când voi fi unica femeie la care te gândești.

Te pot vedea în viitorul meu, doar eu și tu. Mă voi dărui complet, când voi ști că doar cu mine împărtășești cele mai intime secrete.

Mă voi dărui atunci când voi fi unica femeie cu care petreci îți petreci nopțile, faci dragoste, căreia îi faci promisiuni, cu care îți atingi trupul. Mă voi dărui atunci când voi ști că sunt singura pe care o săruți, o mângâi și cu care dormi în același pat.  

Atunci când voi fi unica pe care o trezești cu sărutări, când voi vedea zâmbet pe fața ta ca răspuns la glumele mele prostești. Când vei dori să petreci alături de mine dimineți leneșe, atunci mă voi dărui complet. Mă voi dărui atunci când voi ști că sunt singura femeie cu care vrei să te trezești în fiecare dimineață.

Nu sunt puternică. Și eu mă indispun. Mă pot îndoi de viață. De multe ori plâng noaptea în pernă. Și mă voi dărui complet doar atunci când mă voi simți în siguranță alături de tine.

Ar fi bine să stăm împreună peste 20 de ani, să vorbim despre trecut și să le povestim  copiilor noștri frumoși povestea cum ne-am cunoscut.

Când voi ști că sunt unică pentru tine, atunci te voi iubi ca fiind o femeie unică.