Aceste 5 Detalii îți pot distruge imaginea. Bărbații sunt atenți la ele!

Ce fel de femei adoră bărbații? Desigur, fiecare bărbat are răspunsul său la această întrebare, dar toți sunt de acord cu un singur lucru – femeia trebuie să fie îngrijită. Și chiar dacă ai părul perfect și unghiile îngrijite, există lucruri în imaginea ta care pot distruge totul.

Iată la ce ar trebuie să acorzi atenție:

Încălțămintea neîngrijită.

Încălțămintea murdară, uzată, decolorată sau cu alte defecte poate crea o impresie proastă despre tine. Asigură-te că ai încălțămintea îngrijită și nu uita să porți mereu cu tine un burete, pentru a o curăța în caz că se murdărește pe drum.

Lenjeria de corp decolorată

Lenjeria trebuie să fie frumoasă, în special dacă ai planuri să o arăți cuiva. Nu este neapărat nevoie să fie costisitoare sau de lux, dar curată și nouă. Nerespectarea acestei reguli poate distruge impresia despre tine.

Șosete sau ciorapi rupți

Șosetele sau ciorapii rupți îți pot omorî complet s*xualitatea. Nu permite ca bărbatul să creadă că ești o femeie neglijentă. Dar și tu te vei simți mult mai confortabil în ciorapi noi. Apropo, de asemenea nu merită să porți ciorapi rupți sub pantaloni.

Detalii defecte ale îmbrăcămintei

Un fermoar care se deschide permanent, un nasture de la cămașă care se deschide și îți expune bustul mai mult decât ar trebui, închizătoarele defecte ale sutienului și alte detalii similare arată că hainele nu sunt noi. Impresia însă va fi ca și de la acele vechi.

Îmbrăcămintea de mărime nepotrivită

Nu contează dacă este prea mică sau invers, prea mare. Dacă îmbrăcămintea nu este mărimea ta, nu va arăta bine pe tine.

În acest caz, cu siguranță merită să investești într-un croitor care va potrivi hainele pe silueta ta. În caz contrar, cum vor vedea bărbații că ai petrecut timpul în sala de gimnastică?