Distanța înseamnă atât de puțin, când omul înseamnă atât de mult pentru tine.

Mulți oameni cred că relațiile la distanță nu pot fi de  succes. Dar adevărul este că, dacă depuneți suficient efort, atunci nu trebuie să vă fie teamă.

Întotdeauna se vor găsi sceptici și acest lucru este normal. Doar asigură-te că nu le permiți să te influențeze. Dacă vă respectați reciproc, dacă aveți încredere unul în celălalt, dacă știți cum să faceți această relație să funcționeze, nu trebuie să vă pese ce gândesc și ce spun alții.

Dar asta nu înseamnă că va fi ușor. Totul poate fi dificil și uneori chiar poți fi tristă și singură, dar va trece.

Nu e ușor să iubești omul și să nu-l vezi în fiecare zi. Vor fi momente în care vei fi gata să dai orice doar pentru a-l privi în ochi, fără telefoane sau computere, doar pentru a vă ține mâini și a vă simți unul pe celalalt, cel puțin câteva minute.

Vor fi momente în care această distanță te va ”omorî”. Și singura persoană care poate îmbunătăți ceva –  este cel care nu este alături de tine. Permite-ți să trăiești aceste emoții: plângi, țipă în pernă, scrie-ți gândurile într-un jurnal – orice. Dar trebuie să știi că astfel de momente vor trece.

Iar distanța îți va da motive să iubești și mai puternic. În fiecare zi, reamintește-ți că dacă două persoane sunt destinate să fie împreună, atunci nici timpul, nici distanța, nimeni nu le poate separa.

Distanța – doar vă amintește că fiecare moment împreună este special și fiecare secundă trebuie apreciată.

Crezi în tine, în jumătatea ta și în dragostea voastră și doar atunci veți reuși!