Trebuie să te întâlnești cu cel care nu te valorează. Vorbesc serios. Iată de ce…

Uită de toate articolele și eseurile pe care le-ai citit despre “dragostea pe care o meriți”. Nu mai visa să găsești un bărbat care va face doar ceea ce-ți place și vei fi fericită doar pentru că este alături de tine.

Da, nu glumesc din nou.

Trebuie să-l întâlnești pe cel care te tratează astfel încât toți prietenii tăi se întreabă de ce mai ești alături de acest om.

Găsește-l pe cel care nu-ți răspunde niciodată la mesaje, niciodată nu-și face planuri cu tine și nu depune niciun efort în relație. Întâlnește-te cu cel care te face să te îndoiești de sentimentele sale, care te folosește și niciodată nu este alături de tine când ai cea mai mare nevoie de el. Fii cu cel căruia nu-i pasă de nevoile, ambițiile și gândurile tale, nu este interesat de familia ta și nu-ți cere iertare. Găsește-l pe cel care nu are grijă de tine.

Apoi îndrăgostește-te orbește de el și treci cu vederea comportamentul său urât. Găsește-i scuze. Prefă-te că totul este în ordine. Convinge-te că îl poți schimba, pentru că ești singura persoană care îl înțelege. Crezi în faptul că dacă vei fi alături, el se va schimba și te va iubi pentru totdeauna.

Iubește-l indiferent de orice, chiar dacă știi că nu merită asta.

Apoi frânge-ți inima. Fii devastată din cauza lui. Plângi ore întregi, întrebându-te unde ai greșit. Învinuiește-te de problemele tale, fără să-i observi defectele. Reproșează-ți că te-a tratat de parcă ești o persoană fără valoare.

Iar apoi…

Vei trăi în continuare. Într-o dimineață te vei trezi și nu vei mai simți durere în piept.

Trebuie să te întâlnești cu cel care este indiferent față de tine, pentru că după el vei înțelege cum îți dorești să fii tratată.

Te vei transforma într-o personalitate puternică. Vei deveni mai conștientă de tine și niciodată nu vei mai fi de acord cu mai puțin decât meriți.