12 semne prin care bărbatul înțelege că iubește și este iubit.

Am creat o listă a indicatorilor, calităților și stărilor prin care bărbatul își dă seama că iubește și este iubit. Bineînțeles, fiecare bărbat va avea propriile puncte, observații, completări sau dezacorduri și acest lucru este normal. De aceea, le sugerez să adauge în comentarii cunoștințele personale despre iubirea masculină.

1. Sunt binevenit. Femeia este bucuroasă să mă vadă, să mă audă, să-mi fie alături, să meargă cu mine – asta îmi permite să mă apropii de ea.

2. Sunt acceptat. Având orice stare de spirit. Asta îmi dă posibilitatea să mă relaxez și să mă deschid.

3. Sunt rugat să fac o faptă, o acțiune, un cadou fără să se acorde atenție reacției mele. Pentru că este doar reacția mea, nu are nimic de-a face cu tine, ea vine din starea în care mă aflu (pot avea stări de spirit diferite, nu trebuie să cauți motivul în mine) Asta îmi oferă credință în forțele și acțiunile mele.

4. Femeia vorbește cu mine despre tot ce vrea: despre starea de spirit, faptele, planurile, dorințele, evenimentele, eșecurile și nu acordă atenție modului în care susțin emoțional conversația, pot fi distras sau concentrat, dar o aud. Asta înseamnă că are încredere în mine.

5. Am nevoie de instrucțiuni simple, solicitări unde se precizează exact ce, când, unde, cât de mult – acest lucru simplifică îndeplinirea. Nu sunt prost, doar că nu vreau să-mi pierd energia pentru a mă gândi și a ghici. Asta mă epuizează, mă slăbește și atunci devin supărat.

6. Trebuie să știu cum te simți alături de mine. Înțeleg asta din cuvintele și reacțiile tale. Dacă văd doar iritare, înțeleg că te simți rău cu mine, dacă văd bucurie – înțeleg că te simți bine cu mine. Trebuie să văd și să aud o femeie vie, cu toate emoțiile și stările ei de spirit, asta nu mă sperie, ci îmi oferă informații, datorită cărora decid dacă acțiunile mele sunt necesare sau nu.

7. Îmi place s*xul, dar și mai mult îmi place dorința ta de intimitate, vreau să o văd în gesturi, expresii faciale, să o aud în cuvinte, îmi place tandrețea. Asta îmi oferă acces la sentimentele stocate adânc în interior, este ceva foarte personal, intim și nu o voi arăta întotdeauna.

8. Am nevoie de grijă, dar fără protecție excesivă, fără să cauți în interiorul meu (de parcă mă cunoști mai bine), fără sacrificiu de sine și eroism (nu am nevoie de faptele și chinurile tale), ci la nivelul a ceea ce iubesc, iar tu poți și vrei. Grija îmi oferă un sentiment de căldură și relaxare lângă tine.

9. Uneori am nevoie de pace, tăcere, singurătate,  pentru a mă gândi la acțiunile mele, pentru a analiza, a mă recupera și a mă pregăti pentru viitoarele acțiuni în viață. Îmi oferă încredere în mine.

10. În interior am agresivitate, aș putea fi furios, pot izbucni. Dacă merg la sala de sport sau cu prietenii la fotbal – o voi face acolo. Dacă nu merg nicăieri, o pot face lângă tine – deci, nu mă provoca. Agresiunea, este starea în care sunt un animal, uneori trebuie să fiu un animal, să ajung la sursa forței și a libertății.

11. Eu simt, dar nu împărtășesc asta mereu, nu exprim în cuvinte. Pot arăta prin fapte ceea ce simt și până nu-mi spui ce vrei, nu voi ști unde să-mi îndrept sentimentele.

12. De multe ori sunt nesigur, din diverse motive care uneori nu depind de tine. Pentru a-mi restabili încrederea, am nevoie de timp și diferite resurse. Uneori, pentru a-mi restabili încrederea, fac lucruri prostești pe care le regret mai târziu, dar deja au fost făcute, așa că încerc să merg mai departe. Cu cât îți amintești mai mult de greșelile mele, cu atât voi fi mai supărat și îmi voi pierde încrederea. Mă voi îndepărta de tine.

Dacă nu sunt așa și alături de mine nu te simți așa cum e exprimat mai sus – nu sunt bărbatul tău sau sunt frânt. Dacă sunt frânt, nu mă poți repara, voi face asta singur dacă am nevoie și vreau să fiu cu tine. Dacă vreau să fiu cu tine – voi fi, voi dori să fac totul pentru tine. În celelalte privințe, sunt om ca și tine: cu sentimente, cu demnitate, cu frici și preocupări.