Nu-l trata de parcă ar fi un sfânt. El e doar un om și nu te definește!

El nu este Dumnezeu. Nu este un sfânt. E doar un om.

Știu, acum crezi că e totul pentru tine. Crezi că e soarele și sensul vieții tale. Îl privești și îți vezi viitorul. Îl privești și nu-ți poți stăpâni zâmbetul, pentru că e doar al tău.

Dar aș vrea să știi că nu el oferă sens vieții tale. Nu îți face viața mai prețioasă. Nu e cel care îți permite să respiri. Nu e oxigenul tău.

El nu te definește.

Îi tratezi de parcă ar fi din aur. Îl ții atât de atent, cu o asemenea dragoste și tandrețe. Îi spui cât ești de norocoasă că te-a ales. Îl tratezi ca pe un rege, de parcă ar avea o coroană pe cap.

Dar, draga mea, ai înțeles totul greșit.

El nu are sânge regal. Nu de el ar trebui să ai grijă atât de mult. Nu este cel care are nevoie de toată dragostea. Și nu el ar trebui să aibă putere asupra ta.

Te rog, nu-i permite să fie universul tău.

Felul în care îl tratezi – astfel ar trebui să te tratezi pe tine, cu aceeași compasiune și tandrețe. Felul în care îl iubești – astfel ar trebui să iubești pe tine. Felul în care îl privești cu admirație și adorare – astfel ar trebui să te privești pe tine.

El – nu este viitorul tău. Nici salvatorul, nici prințul pe cal alb. Tu ești. Doar tu.

Nu-i permite să devină centrul vieții tale. Nu-i permite să devină mai important decât ești tu pentru tine. Nu-i permite să-ți ia inima, fără să-ți ofere ceva în schimb.

Tu – ești centrul vieții tale. Ești eroul tău. Numai tu te poți salva. Numai tu poți avea grijă de tine.

Fii eroina vieții tale. Fii propria lumină, atunci când în viață totul devine sumbru.

Poți să faci asta, știu.

Nimeni nu este steaua galaxiei tale. Nici personajul principal al cărții Tale. Tu ești, draga mea. Și niciodată nu uita că meriți mai mult decât doar să fii doar iubita cuiva. Meriți mai mult decât să fii o altă poveste în viața cuiva.