Confirmat științific: Femeile care au un caracter insuportabil – sunt mai inteligente!

Experții spun că femeile care au un caracter insuportabil sunt mai inteligente și mai bune atunci când trebuie să ia decizii. 

Data viitoare când ești acuzată că ești rea, te poți simți mândră, pentru că asta te plasează imediat în grupul femeilor cu un IQ ridicat.

Rezultatele unei studiu realizat de Universitatea din New South Wales, Australia, au arătat că femeile care au caracter insuportabil sunt mai inteligente. Experții spun că ele sunt mai bune și atunci când trebuie să ia decizii, pentru că gândesc obiectiv, nu se lasă influențate de argumentele emoționale și de sentimente.

Potrivit experților, femeile dificile au o memorie mai bună, au mai puține prejudecăți, sunt foarte motivate și își ating întotdeauna obiectivele.

Profesorul Joseph Forgas, autorul studiului, spune că femeile insuportabile, de obicei, sunt mai conștiente de ceea ce se întâmplă în jurul lor, își analizează nu numai propriul comportament, ci și comportamentul celor din jur. Ele observă detaliile pe care mulți oameni le trec cu vederea.

Oamenii dificili mai des decât alții se simt dezamăgiți, pentru că se concentrează întotdeauna pe rezultat. Cei mai mulți dintre ei sunt perfecționiști până în măduva oaselor. Persoanele sentimentale și romantice mai des decât cinicii dezamăgiți suferă eșecuri, deoarece iau decizii emoțional și rareori țin cont de argumentele rațiunii.

Se pare că negativitatea ne face să gândim mai bine. Fetele dificile se concentrează mai mult pe responsabilitățile lor de muncă, școală și familie, acordă mai multă atenție fiecărui aspect al acestor nuclee sociale și astfel devin mai eficiente în momentul în care trebuie să realizeze aceste activități, să ia decizii sau să propună idei.

În plus, femeile care au un temperament dificil dezvoltă abilități de lider, reușind astfel să creeze echipe eficiente. În concluzie, fetele rele au un mod mai prudent și mai atent de gândire.

Dacă aparții acestui grup de femei, felicitări, dar amintește-ți că în viață trebuie să menții un echilibru în tot.

Aceiași experți care au realizat studiul au comentat că ideal ar fi să învățăm să ne echilibrăm emoțiile. Pe termen lung, acestea ne pot îmbunătăți sau ne pot afecta calitatea vieții.

Sunteți de acord cu constatările oamenilor de știință? Ați observat acest tipar în viața voastră?