Dacă bărbatul te place cu adevărat – crede-mă, el nu este indiferent!

Nu ne pasă de acele lucruri pe care nu ne este teamă să le pierdem.

Unii oameni sunt mai ambițioși, decât alții. Unii sunt concentrați pe toate lucrurile, alții doar pe anumite lucruri. Dar ceea ce știu sigur: este că nimeni nu este indiferent atunci când își dorește ceva sau pe cineva cu adevărat.

De exemplu, mie nu-mi pasă unde locuiesc, ce port, cu ce transport călătoresc. Dar îmi pasă de munca mea, de viitorul meu, de oamenii pe care îi iubesc și de cei care mă iubesc. Dacă există emoții reale, îmi pasă foarte mult.

Atunci când omul care îți place nu-ți răspunde la mesajele și apelurile tale, azi te vrea, iar mâine te ignoră – el nu întâmplător este indiferent. Și nu e leneș sau schimbător. Pur și simplu nu este interesat de tine.

Nu ne pasă de acele lucruri pe care nu ne este teamă să le pierdem – e dureros să înțelegem asta, însă este adevărat.

Când cineva te place cu adevărat – el nu este indiferent. Atunci când tu îți faci griji că ai uitat să-l suni înapoi, când îi răspunzi la fiecare mesaj, când îl inviți în fiecare zi să ieșiți la plimbare – asta nu e obsesie, pur și simplu îți pasă. Și dacă din partea lui nu există același răspuns, atunci lui nu-i pasă.

Prea des și prea mult stăm lângă cei indiferenți, încât am uitat cum arată oamenii cărora le pasă.

Când omul vrea sentimentele, trăirile și energia ta. Când vrea să-ți citească mesajele, vrea atenția și prezența ta. Când te vrea alături.

Nepăsarea – înseamnă indiferență. Dar să te reții, să te prefaci și să încerci să nu “complici” relația, doar pentru a corespunde nepăsării străine – acestea nu sunt limitele pe care ar trebui să ți le setezi.

Când cineva te place cu adevărat – el nu este indiferent. Iar dacă este nepăsător, acesta este un semn că trebuie să mergi singură mai departe.