Dacă ai ochii cenușii-verzi – în ei se reflectă Fericirea!

Dacă ai ochii cenușii-verzi, energia ta este de invidiat. Ești o persoană harnică, conștiincioasă și realistă. Opinia altora este foarte importantă pentru tine. Nu vei face nimic din ceea ce poate stârni critici la adresa ta.

Într-o situație în care trebuie să iei o decizie, chiar dacă ești o persoană rațională, poți simți subtil. De asemenea, ești capabil(ă) să înțelegi oamenii. Știi exact ce-ți dorești și mergi cu încredere spre obiectivele tale.

În dragoste tu îți alegi partenerul. Pentru tine este extrem de important ca iubirea să ardă nu numai în inima ta. Cu toate acestea, te poți condamna cu ușurință la o viață cu cineva pe care nu-l iubești, dacă acest lucru îl va cere o persoană importantă pentru tine (părinții, de exemplu).

Cei care vor cuceri o astfel de persoană, ar trebui să pună accent mai mult pe interesele comune, decât pe aspect.

Începând o relație cu o astfel de persoană, nu te rușina că te privește cumva ”de sus”. Acceptă acest lucru și nu încerca să-i schimbi punctul de vedere. Dimpotrivă, prefă-te că totul îți convine. Dacă relația voastră este pe punctul de a se destrăma, e mai ușor să găsești un motiv să renunți, decât să găsești o cale să-ți păstrezi partenerul. Dar, în general, cu cât te gândești mai puțin la felul în care te percepe partenerul, cu atât există mai multe șanse să aveți o viață lungă și fericită împreună.