Femeia puternică pare indestructibilă, dar niciun suflet viu nu știe ce se întâmplă cu adevărat în inima ei…

Ea – este o femeie cu voință puternică și pasionată, care luptă toată viața cu relațiile neplăcute, dezamăgirile și problemele.

Întotdeauna o vezi cu un zâmbet strălucitor pe față, pe care îl dăruiește zilnic celor din jurul ei. Și arată de parcă nu i s-a întâmplat nimic.

Femeia care poartă povara acestei lumi arată, ca de obicei, radiantă și atractivă. Oamenii o privesc și cred că EA are totul. Că este puternică și de succes. Dar ei cunosc doar ceea ce vrea Ea să le arate.

Da, ea are o inimă și un suport puternic. Și, toți cred că motto-ul ei este “Pot face asta”. Pare indestructibilă, dar niciun suflet viu nu știe ce se întâmplă cu adevărat în inima ei. Și nimeni nu va suporta durerea pe care o păstrează ea în inimă, în fiecare zi.

Oamenii o văd frumoasă, veselă și încrezătoare. Dar ei nu știu ce face ea noaptea,  nu știu cum luptă împotriva coșmarurilor. Adevărul este că, ea nu-și va arăta niciodată vulnerabilitatea. 

Întotdeauna te va înveseli dacă te simți trist, te va ajuta mereu. Dar, dacă ea însăși va dori să plângă, se va întoarce, își va înghiți lacrimile și va zâmbi din nou, până când va avea ocazia să-și descarce emoțiile. Preferă să sufere în tăcere, pentru că nu vrea să-și arate slăbiciunile, îi este teamă să-și arate sufletul dezgolit.

Cei din jur cred că este cea mai veselă și strălucitoare persoană, capabilă să rezolve toate problemele. Ei cred că ea întotdeauna știe ce trebuie să facă. Că nimic nu o poate frânge. Dar, în ciuda faptului că armura ei pare indestructibilă, emoțiile o distrug.

Fricile îi omoară ultima speranță de fericire, iar nesiguranța demult a devenit o parte din ea. Demonii ei o fac să se simtă inutilă, fără valoare.

Ea nu înțelege că, de fapt, este foarte puternică și curajoasă. Puternică! Ea luptă în fiecare zi, iar asta necesită mult curaj. Își șterge lacrimile și luptă din nou.

Acest lucru necesită foarte mult curaj.