7 Semne prin care poți recunoaște o fată “ieftină”. Și nu e vorba despre venit sau prețul îmbrăcămintei

Chiar și expresia “fată ieftină” este insultătoare și aproape indecentă. Dar acest tip se întâlnește destul de frecvent. Și nu este vorba despre prețul poșetei sau marca telefonului. “Ieftin” – este un tip special de relație față de sine și față de oameni. Și poți recunoaște foarte simplu o astfel de fată.

1. Ea se rușinează de originea sa

Da, nu toți au avut norocul să se nască într-o clinică de elită. Dar numai o fată ”ieftină” își disprețuiește orașul natal și consătenii rămași în provincie. 

2. Trăiește în datorii

Femeia ”ieftină” are 5-6 cărți de credit. Ea are nevoie vitală de ele pentru a-și achiziționa blănuri și iPhone-uri, pe care neapărat le deține o ”femeie adevărată”. Cu ajutorul lor, fata ”ieftină” pare mai scumpă și se simte mai importantă. Cel puțin așa se vede ea. 

3.”Își cunoaște prețul”

Vei afla asta încă din primele minute ale discuției. Ea va respinge invitația într-o cafenea și va fi de acord să iasă doar la restaurant. Pentru că ea merită! Și apropo, trebuie să plătești pentru asta.

4. Tratează oamenii consumator

Pe cei din jur, în special pe bărbați, îi va evalua numai după grosimea portofelului și numărului de cărți bancare. Iar cel care gândește diferit – este sărac și ratat! O astfel de fată tratează cu dispreț personalul de deservire și nu va pierde nicio ocazie să-și crească stima de sine din contul unui chelner, vânzător sau coafor.

5. Economisește pe sănătate în favoarea ”frumuseții”

Fata „ieftina” va suporta durerea de dinți, dar nu va merge la dentist, ci își va cumpăra un ruj nou. Nu-și va pierde timpul făcând sport, mai degrabă va merge la cumpărături în căutarea celei mai s*xy rochii.

6. Va îmbrăca tot ce are mai bun

Aspectul – este un lucru sfânt pentru o astfel de femeie. De fapt, asta e tot ce are. De aceea nu va pierde ocazia să apară în public în toată splendoarea. Se va machia întotdeauna, chiar și atunci când este bolnavă sau scoate gunoiul. La plajă va încălța pantofi cu toc și nu va ezita să-și demonstreze picioarele, pieptul sau curbura șoldurilor dacă are ocazia.

7. Are o frica teribilă să nu-și piardă valoarea

Fata ”ieftina” are mereu nevoie de confirmarea că EA este o femeie superbă. Pe rețelele sociale va publica autoportrete pe fundalul unor mașini scumpe (chiar dacă nu sunt ale ei). De la admiratori va cere cadouri scumpe și va urmări cu gelozie dacă prietenele ei nu au cadouri mai scumpe.