Atunci când ești trădat, ești eliberat pentru a te putea mișca mai departe…

Dacă cineva te trădează – înseamnă că treci la un nivel energetic mai înalt. Adică omul este eliberat pentru a se putea mișca mai departe. Odată cu plecarea din programul vechi de viață, se deschid simultan noi oportunități. De fiecare dată, experimentând punctul extrem al durerii – omului i se deschide și harul maxim.

Trecând prin suferința fizică – se deschide ghidul astral, durerea emoțională – deschide ghidul mental. Dezamăgirea mentală – deschide o ieșire spirituală, respectiv – dezamăgirea spirituală duce la lumi mai subtile și astfel până la infinit.

Mulți oameni deseori se blochează într-o anumită situație sau imagine și numai prin durere și suferință își pot îndrepta atenția spre un diapazon mai larg al obiectivității de viață. Să nu suferi? Este imposibil – această condiție este incorporată în ADN-ul omului de către Creator, pentru ascensiunea sufletului și dezvoltarea sa activă.

De fiecare dată când se vrea deschiderea esenței interioare a omului – el pierde ceva. De ce? Pentru că acesta este procesul de alegere între trecut și viitor.

Există teama de a pierde ceva confortabil, obișnuit, cunoscut… însă întotdeauna trebuie să alegi: frica sau iubirea. Atunci când omul nu are încredere în Creator, el joacă jocuri cu sine însuși. Construiește obiective strategice care nu sunt coordonate cu programul Creatorului – iar asta duce la dezamăgire în sensul vieții.

Omul visează să controleze fiecare zi, fiecare minut și suferă din nou când planurile lui eșuează. El practic este forțat să ia pânza, vopselele și să picteze viața din nou. Și din nou apare frica, tensiunea… Iată de ce este imposibil să nu simți durere, atunci când există atașamente, condiții, dar nu există încredere în Destin.

De aceea trădarea – este un test de încredere pentru Eu-l tău superior. Dacă ești trădat –  ești transmis în mâinile Creatorului. Și aici nu există necesitatea să alegi. Când ești condus – frica trebuie să ofere loc iubirii și acceptării.