Într-o zi vei schimba viața cuiva, devenind cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla…

Într-o zi vei deveni omul care va ajuta pe cineva să creadă din nou. Îi vei întoarce speranțele, zâmbetul, îl vei ajuta să-și desfacă aripile și să zboare din nou.

Într-o zi vei deveni omul care va lumina tot ce ascunde profund în interior. Vei deveni pentru el o torță în întuneric. Vei fi cel care îi va întoarce încrederea în sine, care îl va lua de mâna și îl va scoate din labirintul fricilor în care s-a pierdut.

Într-o zi vei fi motivul zâmbetului cuiva. Vei fi motivul râsului, bucuriei și lacrimilor de fericire. Vei fi cel care îl va ajuta să vadă ceva bun în fiecare moment al vieții. Cel care îi va aminti că frumusețea este mereu în ochii privitorului.

Într-o zi vei fi cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată. Vei deveni imediat tot ce căuta. Prietenul lui. Dragostea. Soarele și Luna. Oceanul și marea. Cea mai strălucitoare stea de pe cer.

Omul pe care credea că nu îl va mai găsi niciodată. Vei fi imperfecțiunea lui perfectă. Vei fi toată lumea lui.

Într-o zi nu-i va mai fi teamă să iubească. Tu vei fi motivul pentru care va înceta să se ascundă în coaja nesiguranței sale. Vei fi excepția sa de la regulă. Vei fi persoana datorită căreia va ști cu siguranță că există dragoste adevărată.

Într-o zi îl vei ajuta să devină din nou el însuși. Vei fi un ghid care îl va ajuta să-și găsească propriul “eu”. Vei fi motivația lui să nu înceteze niciodată să-și urmărească visul. Vei fi inspirația lui de a crea, de a se dezvolta, a înflori, a explora și a fi curajos.

Într-o zi, datorită ție, va înțelege că dragostea adevărată – este întotdeauna ușoară, luminoasă și complet inofensivă. Că adevărata iubire nu este toxică, lipsită de sens și falsă..

Dragostea te va elibera și îți va da aripi să zbori. Iubirea îți va permite să crești și să devii mai bun. 

Într-o zi, în sfârșit vei înțelege de ce nu reușeai nimic. Vei înțelege de ce nu v-ați putut întâlni înainte. Și vei fi de acord că tot ceea ce a fost până la el – nu era dragoste.

Pentru că într-o zi vei întâlni OMUL care va fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat. Vei simți în inima ta că în sfârșit ai găsit ceea ce căutai.