Iată ce doresc BĂRBAȚII într-o relație la 25, 35 și 55 de ani

Cum se schimbă atitudinea bărbaților față de femei de-a lungul anilor? Pentru a înțelege lumea interioară bogată a bărbaților la diferite vârste, am cerut opinia experților.

25 ani: perioada încercărilor și greșelilor

Bărbații la această vârstă, din cauza maximalismului tineresc, ajung adesea la extreme, în special în relațiile de iubire. Este perioada creșterii sentimentelor și formării unei personalități, însă din lipsă de experiență bărbatului nu-i este ușor să facă față acestui flux de sentimente puternice și noi.

Femeia i se pare un element misterios și periculos. Din păcate, la această vârstă bărbatul nu este prea sensibil, el nu înțelege trăirile femeii și nu acordă prea multă importanță problemelor ei.

Dar există și avantaje în relația cu bărbatul tânăr: el percepe foarte serios atașamentele de iubire. Își va aminti toată viața de prima relație stabilă, va purta aceste amintiri peste ani, iar sentimentele i se vor părea speciale.

La această vârstă setea pentru o dragoste mare și pură este atât de puternică, încât îi va fi greu să ierte trădarea. 94% dintre bărbați se vor despărți de femeia care îi va trăda, în timp ce 22%  dintre ei însuși vor ceda tentației.

35 Ani: Jocurile s-au încheiat

La această vârstă bărbatul este energic și concentrat pe carieră. Dar asta nu înseamnă că relația pentru el trece pe planul secund – mai degrabă, așteaptă altceva de la ea. Acum stabilitatea și înțelegerea reciprocă sunt deosebit de importante, pentru că după muncă el vrea să se întoarcă acasă, unde se va putea relaxa. Până la vârsta de 35 de ani, 41% dintre bărbați realizează că femeia care poate găti este un dar al destinului.

Un bărbat matur își analizează mai mult viitoarea parteneră și dacă ea îi trezește interesul și îi dovedește că este disponibilă să trăiască împreună, atunci alături de ea va fi un partener de încredere și grijuliu, capabil să închidă ochii la defectele ei. La această vârstă, bărbatul tratează cu atenție nu numai aspectul femeii (acest lucru nu mai este suficient pentru el), el o evaluează ca persoană.

55 ani: Acum putem discuta

Criza vârstei de mijloc nu este atât de groaznică precum este perspectiva de a o întâlni singur: 62% dintre bărbați sunt pregătiți să fie într-o relație lipsită de iubire, doar pentru a nu fi singuri.

Un bărbat matur se confruntă cu o nouă creștere a vitalității și apreciază noutatea senzațiilor. La această vârstă, el este capabil să-i lase femeii dreptul de a rămâne ea însăși – el va accepta originalitatea și independența ei.

Numai 48% dintre participanții la studiu nu vor putea ierta trădarea iubitei. Dacă la o vârstă mai tânără, bărbații preferă parteneriatul bazat pe pasiune, atunci un bărbat matur vede femeia ca o muză care îl poate inspira la noi realizări. Un bărbat de peste 40 de ani te va iubi pentru ceea ce ești, lui îi va fi interesant să comunice cu tine, să te cunoască și să vă bucurați împreună de viață.