Compatibilitatea oamenilor după sistemul Feng Shui. Despre mine este adevărat!

O modalitate de a determina compatibilitatea oamenilor se bazează pe principiul interacțiunii celor cinci elemente: foc, lemn, apă, metal și pământ.

Compatibilitatea oamenilor după sistemul Feng Shui.

FOC 1946, 1947, 1956, 1957, 1666, 1967, 1976, 1977, 1986, 1987, 1996, 1997.

LEMN 1944, 1945, 1954, 1955, 1964, 1965, 1974, 1975, 1984, 1985, 1994, 1995

APĂ 1942, 1943, 1952, 1953, 1962, 1963, 1972, 1973, 1982, 1983, 1992, 1993

METAL 1940, 1941, 1950, 1951, 1960, 1961, 1970, 1971, 1980, 1981, 1990, 1991.

PĂMÂNT 1948, 1949, 1958, 1959, 1968, 1969, 1978, 1979, 1988, 1989

Găsiți anul dvs. de naștere și al persoanei iubite. Determinați elementele cărora aparțineți. Mai jos găsiți o descriere a posibilelor tipuri de relații cu diferite combinații de elemente.

FOC – FOC

Oamenii de Foc sunt entuziaști și optimiști. Combinația a două Focuri poate fi extrem de puternică. Acești oamenii pot aduce la viață cele mai bune calități în alți reprezentanți ai acestui element, ceea ce face această legătură să dureze, pentru că niciuna dintre părți nu obosește de cealaltă.

FOC – PĂMÂNT

În această combinație armonioasă părțile se stimulează și se excită reciproc. Imaginația extraordinară a Focului în combinație cu senzualitatea Pământului face relația de succes la toate nivelurile.

FOC – METAL 

Focul are capacitatea de a topi metalul, ceea ce îngreunează relația cuplului. Reprezentantul metalului va încerca să-și impună voința și asta duce la consecințe dezastruoase. Focul va distruge treptat Metalul. Ambii sunt predispuși la luptă și vor încerca să se învingă reciproc. Din fericire, nu le lipsește simțul umorului, cu care vor putea rezolva cele mai dificile situații.

FOC – APĂ 

Această combinație este considerată nefavorabilă, deoarece Apa stinge Focul. Cu toate acestea, Apa poate aduce momente creative energiei Focului, iar reprezentanții Focului pot inspira reprezentanții Apei. Deși ambele părți au abilități excelente de comunicare, le va fi dificil să-și transmită reciproc cele mai profunde sentimente pe care le au.  

FOC – LEMN

Aceasta este o combinație armonioasă. Omul Lemnului oferă stabilitate impulsivității Focului. Energia și entuziasmul Focului pot stimula Lemnul spre realizări mari. Ambii sunt optimiști și adoră ideile și conceptele noi.

Pământ-Pământ

Este o combinație foarte bună, pentru că ambele părți vor avea grijă de nevoile celuilalt. La exterior, astfel de relații pot părea plictisitoare, dar, în realitate, sunt profunde, puternice și pasionate.

Probleme pot apărea din cauza încăpățânării ambilor parteneri. Cu toate acestea, dacă ei vor manifesta dragoste și bunăvoință, va exista cu siguranță o cale de ieșire din aceste dificultăți temporare.

Pământ – Metal

Este o combinație excelentă, deoarece părțile din această alianță se vor sprijini, respecta și admira reciproc. Omul Metalului este răbdător, ceea ce este necesar în relația cu Pământul, care necesită timp pentru a lua o  decizie.

Pământ – Apă

Este o relație dificilă, pentru că părțile se pot răni emoțional unul pe celălalt. Pământul oferă stabilitatea pe care Apa nu o are, dar încăpățânarea Pământului îi va provoca iritare Apei, care este mai sensibilă.

Această alianță poate fi neobișnuit de eficientă din punct de vedere comercial, deoarece începutul creativ al Apei, combinat cu bunul simț și abordarea practică a Pământului, aduce inevitabil succese. 

Pământ – Lemn 

Lemnul usucă Pământul, ceea ce face ca aceasta combinație sa fie nefavorabilă. Pământul este stabil, conservator și prudent, în timp ce Lemnul este progresiv, sociabil și expansiv.

De îndată ce decid să se ajute reciproc, în loc să se certe, o astfel de combinație poate avea succes, cu condiția ca ambii să-și poată exprima sentimentele.

Metal – Metal

Această uniune este una de succes, deoarece părțile se înțeleg reciproc intuitiv. Ei vor avea urcușuri și coborâșurile, dar întotdeauna sunt gata să se ajute reciproc pentru binele comun. Dintr-o parte, relația lor nu pare a fi prea apropiată.

Acest lucru se datorează faptului că oamenii Metalului preferă să meargă pe calea lor și să facă totul în felul lor. Cu toate acestea, ei se înțeleg bine, stabilesc relații puternice și de lungă durată.

Metal – Apă

O astfel de uniune este foarte reușită, deoarece părțile se sprijină reciproc. Ambii sunt ghidați de intuiție și sentimente și sunt capabili să comunice eficient la nivel subconștient. Metalul învață Apa să nu fie influențată de alții. Apa ajută Metalul să-și exprime mai bine sentimentele și să plutească după flux, în loc să se agațe cu încăpățânare de trecut.

Metal – Lemn

Acest cuplu poate întâmpina dificultăți, deoarece ambii tind spre  supremație și fiecare va insista că știe cel mai bine cum să acționeze în anumite situații.

Lemnul tinde să fie printre oameni, în timp ce Metalul se simte bine singur. Această tendință spre singurătate va înfuria natura Lemnului sociabil. Ambii au un simț înalt al responsabilității.

Apă – Apă

Relația Apă – Apă deseori pare a fi una de poveste. Ambii parteneri simt o apropiere profundă și intuitiv ghicesc dorințele și nevoile reciproce. O astfel de uniune întărește hotărârea ambelor părți. Relația lor este mai puțin supusă influenței din exterior. Fiecare dintre părți se încarcă de putere și încredere de sine de la cealaltă.

Apă – Lemn

Aceasta este o combinație destul de bună, deoarece Apa alimentează Lemnul, ajutându-l să crească și să înflorească. Lemnul ajută Apa, dându-i stabilitate. Apa îi oferă Lemnului sentimentul de compasiune și îl ajută să se exprime. Lemnul îi oferă rezistență Apei, care este predispusă la schimbări frecvente de dispoziție. Ambii sunt onești, diplomați și empatici. Se formează o legătură intuitivă între ei, care se dezvoltă și mai mult cu timpul.

Lemn – Lemn 

Aceasta este o combinație foarte activă, armonioasă. Oamenii Lemnului sunt, de obicei, înclinați la tot felul de activități, adoră să facă orice. Atunci când aceste două părți se unesc, această calitate se amplifică și, pe lângă propria carieră și hobby-uri, ei vor avea și multe interese comune.

O astfel de alianță poate părea obositoare, dar ambele părți, literalmente, înfloresc în ea. Sunt oameni răbdători, încrezători, toleranți, întotdeauna gata să se ajute reciproc.

Desigur, descrierile de mai sus nu pot oferi o imagine completă a compatibilității oamenilor. Pentru asta aveți nevoie de horoscoape complete a ambelor părți.