Iată ce poate spune Forma Frunții despre tine. Un test incredibil de exact!

Suntem cu toții diferiți. Și nu numai din punct de vedere al caracterului, ci și al parametrilor fizici. Și fiecare parte a corpului nostru reflectă trăsăturile lumii noastre interioare. Chiar și fruntea.

Studiază-ți fruntea și descoperă-ți caracteristicile! Dacă ai:

Fruntea prea lată

Dacă ai fruntea prea lată, atunci ești o persoană care poate atrage oamenii. Ei te consideră o personalitate strălucită și extraordinară.

Fruntea îngustă

Dacă ai fruntea îngustă, atunci ești o persoană care pune pe primul loc emoțiile și doar ulterior gândești rațional. În schimb ceea ce spui vine din inimă. Exact ea îți spune ce faci corect și unde comiți greșeli. 

Fruntea arcuită

Fruntea arcuită vorbește despre faptul că ești o persoană care iubește să fie în centrul atenției. Tocmai din acest motiv ești întotdeauna sufletul oricărei companii, lucru pentru care ești apreciat(ă) de cei din jur.

Fruntea dreaptă

Fruntea dreaptă indică exact același caracter. În mediul de lucru, înțelegi clar ceea ce dorești de la colegii și subordonații tăi. Și în viața personală ai idei clare despre interacțiunea cu partenerul tău.

Fruntea trapezoidală

Fruntea trapezoidală spune despre faptul că îți place comunicarea, dar încerci să nu fii în centrul atenției. Probabil că acest lucru nu este atât de rău, întrucât oamenilor din preajma ta le place blândețea și flexibilitatea ta.