10 Calități pe care Bărbații le apreciază la Femei. Și nu e vorba despre frumusețea fizică!

Calitățile pe care bărbații le apreciază la femei, de multe ori nu au nimic de-a face cu aspectul, dimensiunea bustului sau orice alt stereotip. Există cel puțin 10 parametri non-fizici care sunt mult mai importanți pentru bărbat decât silueta perfectă, ochii frumoși și zâmbetul de Hollywood. Fiecare bărbat își dorește o femeie care:

1.Este încrezătoare

Nu există nimic mai atractiv decât femeia care se simte confortabil în corpul ei.  Fiecare bărbat are ideea sa despre fizicul perfect. Dacă el rămâne cu aleasa lui,  înseamnă că o place așa cum este. Dacă femeia vrea să schimbe ceva în sine – minunat, dar trebuie să facă asta pentru sine, nu pentru alții.

2. Este un bun ascultător.

Majoritatea bărbaților apreciază femeile care pot asculta. Da, ai nevoie de multă răbdare pentru asta, dar rezultatul merită. Abilitatea de a asculta și de a auzi cu adevărat ceea ce spune interlocutorul tău – este o demonstrație de sprijin, grijă și interes față de el. Să nu mai vorbim de faptul că acest lucru crește dramatic șansele de reciprocitate.

3. Se bucură de cadouri, dar nu le cere.

Da, bărbatul vrea să-și trateze iubita ca pe o prințesă.  Bărbații adoră femeile care le permit să aranjeze mese romantice, să le surprindă cu lucruri mici, dar să nu transforme asta în obligația lui.

4. Este gata să facă primul pas

Chiar și celui mai curajos bărbat nu-i place să se confrunte cu respingerea. Dacă femeia nu inițiază verbal o interacțiune, ea poate să-i demonstreze că este gata să comunice prin alte moduri. De exemplu, să-l atingă cu mâna sau să-i dăruiască un zâmbet cald. Adică să-i arate că va fi bucuroasă să înceapă o conversație.

5. Cere ajutor

Dacă o femeie zâmbitoare se apropie de un bărbat singur și-i cere ajutorul, în majoritatea cazurilor el nu o va refuza. Bărbații adoră femeile care cer ajutorul. Asta îi face să se simtă curajoși, le oferă un motiv pentru discuții și le trezește instinctul condiționat al apărătorului. Iar când doamna frumoasă îl mulțumește cu un zâmbet cochet, există șanse mari ca el să-și depășească sentimentul de jenă și să-i ceară numărul de telefon.

6. Are simțul umorului

Bărbații adoră femeile care râd de glumele lor și pot glumi. Un râs cochet sau vesel poate topi chiar și cea mai rece inimă bărbătească. Acesta este motivul pentru care femeile pozitive, deși nu foarte atractive, au întotdeauna o mulțime de admiratori, spre deosebire de cele frumoase, triste și stricte. De fapt, râsul sincer este unul dintre cei mai buni afrodiziaci.

7. Nu manipulează

Bărbații nu vor să fie supuși manipulărilor feminine. Nu doresc să citească gândurile partenerei sau să încerce să interpreteze semnalele ei. Nu vor să vadă o fetiță răsfățată alături de ei. Nu vor să suporte singuri toată greutatea vinovăției pentru o relație eșuată. Lacrimile, refuzul de a face dragoste, isteria, ”dacă mă iubești – demonstrează-mi!” – acestea sunt cele mai comune tipuri de manipulare feminină.

8. Este sinceră cu partenerul

Dacă bărbatul nu poate avea încredere în femeie, o va putea vedea în rolul de soție? Nu. Chiar și cea mai mică minciună poate scăpa de sub control și poate deveni o problemă uriașă.

9. Este stabilă emoțional

Bărbații adoră femeile calme. Cele care lucrează asupra comportamentului lor și poartă răspundere pentru propriile emoții.

10. Este capabilă să-l susțină în momentele dificile

Chiar și cei mai puternici bărbați doresc uneori să fie aprobați și consolați. Vor să știe că femeia va fi alături și va aproba alegerile lui de viață, indiferent dacă e vorba de schimbarea locului de muncă sau mutarea în alt oraș.

Deși bărbații și femeile își exprimă emoțiile și comunică în mod diferit, există un lucru valabil pentru toți. Fiecare om vrea să iubească și să fie iubit.