Iubitul tău câștigă mai puțin decât tine? Iată ce trebuie să faci în această situație.

Pentru a evalua un bărbat ca partener s*xual, am nevoie de doar câteva secunde. El de abia îmi face cu mâna de sus când eu, de exemplu, merg pe o scară rulantă. Și după doar câteva trepte, voi ști sigur: vreau să ajung cu el în pat sau nu? Toate celelalte – sunt un dans ritual, un tribut decenței sau potolirea instinctului.

În principiu, această lege este valabilă pentru toate doamnele, cu o singură excepție: femeia care vrea doar banii lui.

Însă pentru majoritatea fetelor normale – este suficient ca potențialul iubit să fie adecvat și necăsătorit.

Într-un oraș mare, întotdeauna există probabilitatea să întâlnești un bărbat minunat în toate privințele, un bărbat capacitatea financiară a căruia este ceva mai mică decât a ta.

Nu vorbesc despre astfel de contraste precum e bărbatul-portar și femeia manager de companie. Vorbesc despre oamenii care au aproximativ aceeași educație, fac același lucru, însă femeia s-a dovedit a fi mai rapidă, puțin mai talentată sau a avut un început mai bun și ea are un salariu mai mare, uneori de câteva ori mai mare.

La un moment dat, devine clar că el – fie va trebui să economisească bani pentru a-i îndeplini cererile obișnuite, fie va trebui să-și reducă calitatea vieții cu care s-a obișnuit, pentru ca ego-ul său masculin să nu sufere. Situația lui va fi de parcă ar intra într-o încăpere unde tavanul este prea jos. Și trebuie să se aplece, să se controleze în mod constant pentru a se încadra în mediul înconjurător. Pe de altă parte, pentru bărbat, situația este destul de traumatizantă – să ”sară permanent în sus” pentru a ajunge la nivelul doamnei. Cineva trebuie să cedeze.

S-ar părea că există o soluție evidentă: femeia să-și asume jumătate din costuri! Genial și simplu! Nu trebuie să renunti la un bărbat bun ( dacă este o opțiune proastă, atunci ce faci alături de el?)

Cred că acest lucru este corect și acceptabil pentru doi adulți. Potrivit unui studiu, 44% dintre bărbații din vest refuză să se întâlnească cu femeia care refuză să suporte jumătate din cost. Dar, din anumite motive, femeile noastre (și bărbații) se tem de partajarea cheltuielilor ca de foc! Pentru mine, acesta este un adevărat mister.