Iată cum poți atrage persoana de care ai nevoie în viața ta

Înconjoară-te de oamenii care te vor trage în sus. Viața deja este plină de cei care doresc să te tragă în jos. (George Clooney)

Apariția persoanei potrivite în viața noastră – este un eveniment foarte important.

Uneori, soarta unei întregi etape din viața noastră poate depinde de o singură întâlnire, un apel sau chiar un mesaj. Cred că dacă începi să descâlcești ghemul oricărui succes mare sau mic, atunci firul va duce la acel om cu care a început totul. Și este posibil să existe mai mulți astfel de oameni.

Fiecare dintre ei ne-a oferit accesul la resursele necesare pentru atingerea scopului dorit. Aceste resurse pot constitui sfaturi, servicii valoroase, sprijin material. Sau acest om doar a trezit în noi resursele interne prin credință și sprijin spiritual. În acest caz, el a fost pentru noi ca un mentor.

Dacă acest om a devenit partenerul nostru de viață, atunci el însuși a devenit o sursă inepuizabilă de resurse vitale în formă de dragoste, grijă și respect.

Există mai multe abordări și metode despre cum trebuie să ne gândim corect la obiectivul spre care tindem. Obiectivul trebuie să fie pozitiv, verificat în practică, să existe în contextul potrivit. Să fie ecologic și sub controlul personal.

Aceste principii sunt bine cunoscute în programarea neuro-lingvistică. În plus, atunci când vizualizați trebuie să vă vedeți dintr-o parte, să-l vedeți pe cel care atinge rezultatul.

Tehnica “Cum să atragi persoana potrivită în viața ta?”

1. Obiectivul important. Gândește-te la cel mai important obiectiv pe care îl ai în acest moment. Verifică dacă obiectivul reprezintă ceea ce dorești, nu ceea de ce ai dori să scapi. De asemenea, verifică dacă îl poți vedea, auzi, prezenta sub forma unui film cu tine în rolul principal. Acest film îți provoacă senzații plăcute? Fă acest film irezistibil, adaugă efecte speciale: iluminare, fundal, cadru.

Gândește-te că obiectivul se va realiza într-un anumit loc și timp. Vezi, oare viața ta va fi mai fericită, dacă privești viitorul prin ochii celui din film?

2. Principala resursă. Care este cea mai importantă resursă de care ai nevoie pentru ca filmul tău să devină realitate? Alege o resursă care, conform legii Pareto 20-80, va asigura 80% a rezultatului tău.

3. Panorama socială. Panorama socială este spațiul din jurul nostru cu o rază de aproximativ șase metri. Conține imagini ale celor mai importanți oameni din viața noastră. Unde în panorama ta socială se află reprezentarea acestei resurse? Privește în jur – resursa poate fi sus, jos sau în spatele tău. Notează în ce formă este prezentată acolo.

4. Persoana potrivită. Imaginează-ți că din imaginea resursei iese o săgeată, la capătul căreia va apărea în curând imaginea persoanei de care ai nevoie. Notează unde și la ce distanță de tine a apărut această imagine a persoanei.

5. Stabilirea relațiilor. Invită acest om important pentru tine să ocupe un loc în panorama ta socială. Stabiliți condițiile în care el va fi de acord să facă acest lucru. Ce va trebui să faci sau să-i dai în schimb? Vezi pe palmele tale simbolul cadoului pentru acest om. Oferă-i acest cadou. Devino această persoană și ia cadoul din poziția lui.

Fiind în poziția lui, oferă-ți un dar în schimb – poate că va fi aceeași resursă sau poate altceva. Fii din nou tu însuți și acceptă darul. Mulțumește și întreabă-l când va fi întâlnirea voastră în realitate.

6. Studiază obstacolele. Întreabă-te dacă există vreo parte din tine care se opune faptului că îți dorești să atragi omul de care ai nevoie în viața ta? Există obstacole interne sau externe în acest sens?

În concluzie, vreau să reamintesc presupunerea programării neuro-lingvistice despre faptul că “Universul este infinit de bun și plin de resurse”.

Oamenii de care avem nevoie merg pe acest pământ și apar atunci când avem nevoie cu adevărat de ei. Ei vin atunci când suntem pregătiți cu adevărat să trecem la o nouă etapă a vieții. Nu este exclus că și noi putem deveni un astfel de om, pentru cineva care are nevoie în acest moment.