Iată de ce unele femei de peste 40 ani nu pot suporta bărbații.

De ce unele femei de peste 40 de ani urăsc bărbații, iar bărbații în vârstă devin dezorientați?

Observ cu bucurie că feminismul în țara noastră devine tot mai popular în rândul femeilor, iar recunoașterea conceptelor patriarhale îți poate afecta ușor reputația. Având în vedere situația disperată cu violența din familie, este extrem de important ca fetele să înțeleagă că au dreptul la egalitate, respect și securitate. Dar, alături de cea mai frumoasă mișcare, există întotdeauna oameni care se grăbesc, ducând ideea la absurditate.

Văd în jurul meu destul de multe femei care urăsc bărbații și cel mai rău e că acestea se consideră feministe și compromit fenomenul.

De ce bărbații și femeile se urăsc reciproc?

Dacă vorbim despre imaginea colectivă, de obicei, este vorba despre o femeie disperată, trecută de patruzeci de ani, care și-a îngropat visele despre iubire și a blestemat solemn toți bărbații. Fiecare bărbat în versiunea ei este o creatură slabă, dar furioasă, desfrânată dar neputincioasă, plină de vicii, dar lipsită chiar și de carismă negativă; el nu are dreptul la nimic – să fie interesat de femei, să se apropie de copii, să conteze pe politețe.

Aceste doamne au existat întotdeauna, doar că înainte nu se lipeau de feminism, iar acum încearcă să-și legalizeze ura, ascunzându-se în spatele ideilor corecte, iar acest lucru este extrem de ofensator.

În esență, agresiunea este o consecință a frustrării. Acum ele devalorizează ceea spre ce au tins fără succes în ultimii treizeci de ani și pot arunca iritarea pe bărbații ratați și pe femeile mai fericite.

Misoginismul masculin are un pic altă natură. Oricâte relații și aventuri ar fi avut bărbatul, într-o zi el înțelege că nu mai este bun pentru fetele tinere, bani pentru a-și crește atractivitatea nu a acumulat și chiar dacă reușește să atragă pe cineva în pat, riscă să nu se descurce. Cu femeia de aceeași vârstă, cu atât mai mult – întrucât corpul ei nu este perfect, iar testosteronul tineresc care-i permite să nu-l observe, a dispărut demult.

Și astfel, bărbatul ajunge în grădina cu struguri verzi și dovleci necomestibili: unele nu-i oferă nimic, iar cu altele nu poate nimic. Și cum să nu simți ură în această situație?

În viziunea acestui bărbat fetele sunt niște proaste interesate, iar cele mature în general nu pot fi numite femei. Un astfel de bărbat întotdeauna spune care sunt obligațiile femeii, cum trebuie să arate pentru a-i aprinde senzualitatea dispărută, îi dictează sensul vieții. Spune că nimeni nu are nevoie de căsătorie, iar femeia de peste 35 de ani este acceptată în această lume doar în rolul de bunică.

Aici deja începi să înțelegi acele femei care nu suportă bărbații – ele vorbesc exact despre acest tip, punându-i pe toți în aceeași oală și negând bărbații puternici, minunați, care sunt mult mai mulți, dar care nu strigă cu voce tare, ci savurează maturitatea și iubirea matură.

Îmi pun întrebarea de ce această realitate deranjantă se formează în mintea oamenilor în vârstă, care înainte au fost pasionați, sensibili și senzuali? Și cred că am găsit răspunsul. Aceștia sunt cei care nu s-au maturizat, nu au învățat să interacționeze și să coexiste.