8 tipuri de femei cu care bărbații nu-și doresc o relație.

Expertul în relații Samantha Daniels, pe baza experienței sale profesionale, identifică 8 tipuri de femei cu care bărbații nu-și doresc o relație.

1.Femeia care încearcă să schimbe bărbatul

O astfel de femeie spune că iubește bărbatul așa cum este. Dar treptat, ea încearcă să-i corecteze preferințele muzicale, să-i reînnoiască garderoba și să decidă cu care prieteni să comunice și cu care nu. Femeia care nu respectă individualitatea bărbaților, cu ea, nimeni nu vrea o relație.

2. Femeia geloasă 

Atunci când femeia este în alertă pentru orice acțiune a bărbatului, este geloasă fără niciun motiv și îi reproșează totul, bărbatul se plictisește. El se simte acuzat pe nedrept și nu vrea să-și lege viața cu o astfel de femeie.

3. Femeia care se dedică tot timpul bărbatului.

Femeia, în viața căreia nu se întâmplă nimic, care își dedică tot timpul bărbatului și  solicită aceeași atitudine din partea lui, de cele mai multe ori ea nu se potrivește în rolul de soție. Bărbații adoră femeile interesate de ceva, care sunt personalități cu propriile interese.

4. Femeia care discută totul cu mama ei.

La început, bărbatul acceptă că femeia are o relație strânsă cu familia. Dar când își dă seama că ea nu poate lua decizii importante fără să se consulte cu mama, asta îl pune în gardă și îl irită. Niciun bărbat nu vrea ca viitoarea soacră să intervină în viața familiei sale.

5. Femeia bârfitoare

Când femeia este interesată de viața oricărei persoane în jur, bârfește și face glume pe seama cunoștințelor, bărbatul se gândește oare ce spune și despre el pe la spate.

6. Femeia care se compară întotdeauna cu alții 

Atunci când femeia se plânge că vecinii au o mașină nouă, că la serviciu colegul are un salariu mare, iar vânzătorul din magazin are o siluetă mai frumoasă, aceste comparații fac presiune asupra bărbatului și el nu dorește să fie cu o astfel de femeie.

7. Femeia care ține mereu cure slăbire

De regulă bărbații adoră să mănânce mult și gustos. Însă când observă că femeia este obsedată de greutatea ei și face isterie pentru 200g în surplus, această dependență pentru alimentația sănătoasă, deja nu-i mai place. În plus, este mult mai plăcut să mănânci în doi.

8. Femeia jucăușă, inabordabilă

La început îți dorești să cucerești o femeie jucăușă și inabordabilă. Dar dacă ea continuă să creadă că toată lumea este la picioarele ei, că îi poate provoca bărbatului gelozie și poate crea tot felul de momente conflictuale, el nu va tolera toate astea.